esmaspäev, oktoober 02, 2006

Kiire

Ei mina saa aru neist lapseootel naistest, kes kurdavad, et kodus on igav ja midagi pole teha. Mulle tundub küll, et mul on praegu veel vähem aega kui enne tööl käies. Koolitused, trennid, tunni andmised ülikoolis... Eh Vahest on tunne, et ei jaksa. Aga siis tuleb jälle kuskilt energiat juurde ja küll siis jälle jaksab.
Aga neile, kes plaanivad enne lapse sündi remonti teha ja seda teadlikult. Ärge parem tehke. Sel pole mõtet, sest aasta pärast on niikuinii lapse poolt kõik seinad täis joonistatud ja kena remont on vaid õnnis mälestus.
Meie ei tee vabatahtlikult remonti. Eelmine nädal sai radikad vahetatud ühistu poolt ja otsustasime, et kuna kõik kohad juba pulkadeks lahti võetud, teeme oma akna põsed ka lõpuks ära. Nüüd oleme 2 õhtuga 2 akent korda saanud ja 1 veel jäänud. Siis värv peale ja ukse auk ka korda ja ongi valmis. Uh ma ei taha ehitusplatsil elada. Aga peab vist vaikselt harjutama, kui kevadel veel maja kah ehitama hakkame. Kuigi see on natuke teist moodi siis. Praeug on korter ikkagi see koht mis võiks olla korras ja stressivaba. Aga kuna välisuksest välja saamiseks tuleb varsti 2 nädalat juba üle diivani hüpata ei ole mulle see sugugi stressivaba elukeskkond ;) Aga huvitav on ikkagi.

3 kommentaari:

Elsa ütles ...

Tead, lapsed on vägagi õppimisvõimelised, kui neile asju ilusti rääkida :P
No mina võin oma kodus näidata kaht last, kes pole kriipsugi seinale joonistanud :P Küll kõikvõimalikele paberitele... olen niimoodi koosolekutele läinud küll ja küll, illustratsioonidega ;) Aga see on pigem pisut naljakas...

Maret ütles ...

Ka minul pole lapsed seinale joonistanud (egas paberilegi väga). Küll on aga elutoa valge tapeet sõrmejälgi, põrandad ja mööbel igatsorti kriimistusi täis. Ja uut ei kavatse ka enne muretseda, kui nn ohtlik periood möödas :)

Anonüümne ütles ...

meil selle eest on laps, kes joonistab kõikjale. rääkisime kenasti ja kurjustasime.
eriti hull periood oli nii 1,5 aastaselt. nüüd on juba parem. isegi tüdruk ise käib nüüd mööda maja ja küsib, miks mia oli paha ja siia selle kriipsu tegi või miks ma siia pildiraamile joonistasin.