teisipäev, november 15, 2011

Satsiseelikud peenetele preilidele




Sai siin välja hõigatud, et üks seelik on müüa, et toetada minu lasteaia jaoks tehtavate nukuriiete pitside ostu. Seelik on veel saada, aga üks kena ema arvas, et temal oleks lausa kahe tüdruku jaoks seelikut vaja. Peaasi, et keerutada saab. Ja siis nad valmisid. Roosa lint servas ja oranžikas värvel vööl. Seljataga lipsu all on ava, kust ema saab vajadusel kas uue pikema kummi sisse ajada või olemasolevat veidi korrigeerida.
Ja kui keegi leiab, et ka tema tütar vajab keerutamiseks ja printsessiks olemiseks ühte satsilist seelikut, siis küsige ja teeme vastavalt mõõtudele ära.

teisipäev, november 08, 2011

Eelmise nädalavahetuse ettevalmistused





Selleks, et kolida saaks, tuleb esmalt panna paika trepi käsipuu post, ette valmistada põrand ja ära vedada juhtmed. Sellega eelmine nädalavahetus tegeletigi. Mis edasi sai, saate lugeda alumisest postitusest :)

Kiire kolimine





Vot see käis kähku. Meil oli kaks päeva aega. Õigemini lausa üks ja pool. Ja oli 1,5 põrandat vaja ära teha. No ja natuke tahtsime kolida ka. Ja me suutsime plaani täita ning ületada ka. Esmalt pani isa meil põrandad ülesse koridori ning garaaži pealsesse tuppa. Kõigepealt panime meie Joosepiga plaadid paika :) Seda küll reede õhtul. Siis rallisid poisid natuke käruga aluspõrandal ringi. Ja siis tuli vanaisa ning hakkas põrandat panema. Onu pani elektrit ja Tarmo toimetas teise toa põranda ning garaazi suure tünniga. Igatahes saime esimeseks õhtuks asjad nii kaugele, et vaja oli vaid 1/3 garaazitoa põrandat veel panna. Järgmisel hommikul läks põrandategu edasi, mina valmistasin sünnipäeva ette, onu jätkas elektriga, Tarmo oma asjadega ning vanaema assisteeris ja hoidis lapsi. kella 13 oli põrand paigas ja hakkas suur kolimine. Selgus, et ka teine onu saab appi tulla ja siis läks asi väga kiirelt. Meie voodi meie tuppa, poiste voodid lastetuppa, kõik mänguasjad ka lastetuppa. Ja raamatud oma riiulitesse. Vot neid raamatuid meil ikka jätkus. aga 16.30ks oli kõik ühel pool. Ja nii me elamegi pühapäeva õhtust saadik ka juba teisel korrusel. Joosepil oli küll esimene öö omas toas koos vennaga raskem, aga Jass oli algusest peale väga rahul. No ja trepil on meil ka nüüd esimeses osas käsipuu olemas ning täna tuleb ülejäänu.