reede, oktoober 13, 2006

Esimene päev ametlikult kodus/ First day officialy at home

No mis te arvate, mida üks lapse ootel emme teeb esimesel dekreedi päeval. Loomulikult läheb lõngapoodi ;) Ja lahkub sealt koti lõngaga, millest peaks uued ideed ja inspiratsioonid alguse saama. Täiesti lootusetu juhtum.

Ja siis rõõmustasin ma eile, et SP9 on käima läinud ja minu salasõber on arvake ära kust... Koreast. Ta küll ameeriklane, aga on seal koolitamas, õpetamas. Vahva ja huvitav saab see asi olema ikkagi.

Ja siis traditsiooniliselt kõigi rasedate moodi, rippusin ka mina vahepeal aknast väljas ja pesin aknaid :) Laps andis hoogu jalaga ja nii me koos nühkisime. Täitsa läbinähtavad aknad nüüd. Ja remont hakkab läbi saama... õnneks. Tänud kallile mehele, kes iga päev poole ööni pingutab. Näiteks külmkapp sai oma kohale tagasi u 12.15 öösel koos venna abiga. Hea kui ta nii lähedal elab. Täna tehakse veel surve proov ka, et kas ikka torud vastu peavad. Loodame et peavad, sest kohati on natuke jahe juba.



Yesterday was my first day at home as expecting mom. And guess what I did. I visited yarn shop ofcourse :) Now I have lot of wool for inspiration and I hope I will do lot of new things. Totaly hoples :)

ANd SP9 is started. My friend is from Korea. And that is really interestin. I really looking for to write to her.

1 kommentaar:

Jenn ütles ...

The irons are really pretty!