neljapäev, mai 17, 2007

Juuksed / Hair



Oli küsimus, et millal mu juuksed nii lühikeseks läksid. Enne sünnipäeva läksid :) Üldiselt olen ma väga laisk juuksuri külastaja ja minu juuksur jääks ainul mind teenindades väga nälga. Igatahes tahtsin mina juuksurilt täitsa lühikest soengut ja pikka patsi mälestuseks. Tema hakkas aga pipardama ja arvas, et kui otsast 25 cm maha lõigata, siis saab patsi ja jääb veel pähe ka pikki juukseid. No ma ei viitsinud eriti vaielda, kuigi argument, et need karvad kiirelt kasvavad võiks ju natukenegi julgemaks teha. Asja positiivne külg on see, et ma lähen sügisel uuesti juuksurisse ja lasen selle lühikese soengu ka ikka teha ;) Ja nüüd on mu mees meie peres kõige pikema patsiga tegelane ;) Aga tema õigustuseks on ka see, et tulevikus võib ta täitsa kiilaks jääda ja nüüd on vähemalt juukseid palju ja mõnuga.
I had long hair. But I wanted to cut them short. Hairdresser started to cut but dared to cut only 25 cm not more. Despite that I told I want short hair and they will grow quick. good side is that I can go to hairdresser again :) And now my husband has longest hair in our family.

3 kommentaari:

Elsa ütles ...

Väga julm tegu! ;)
Ma mäletan oma juuksuri üsna sarnast kätevärinat, kui ma pärast esimese lapse sündi sarnase tembu tegin ;)
Ja nüüd ma siis kasvatan jälle...

Mari-Liis ütles ...

Ma olen ka juuksed juuksuri juurde jätnud. Millegipärast ei tahtnud patsi ka endal, sest juuksed kasvavad suht kiiresti.

mariss ütles ...

ma lohutan oma juuksurit iga kord, et juuksed ju kasvavad jälle. ma pidin olema imelik klient - teised valvavad, et liiga palju ei lõigataks - ma valvan, et ika rohkem lõigataks:P
aga piisavalt pikad juuksed on äralõigatuna täiesti taaskasutatavad - parukategija saab mõne inimese õnnelikuks teha.