reede, juuli 09, 2010

Pidulik avamine

Eile käisime poes ja ostsime siis veel veidi atribuutikat ka ronimispuule. Ühte korralikku ronimisköit oli vaja. Need poe nö ronimis köied on sünteetilisest, libedad ja vaevu sõrme jämedused. SEal ei saa ju ronida. NO ja siis vaatasime, et kuigi algul oli plaan kiiged ise teha, olid nad poes koos nööride ja kinnitustega nii odavad, et ise tegemisel polnud enam mõtet. Joosep sai sünnipäenaks rippumise palli ning katuse õmblesin majale ka.

kui nüüd aus olla, siis peab asjale veel rullikutega lipumast, ronimise sein ja põiki redeli alla meremeeste turva võrk ka tulema. ning mõned lipud ja vimplid ka lisaks. Aga see ei seganud meil asja pidulikult kõigile lasetele avatuks tegemast. Ja siinkohal täname Papat jooniste ning kõiki vanaisasid, onusid ja isasid kes ehitusel abiks olid ning vanaemasid kes lapsi hoidsid, süüa tegid ja aeda rohisid. Jasper on väga rahul ja Marko arvas, et äge :)

Aga et asi ikka aus oleks, lasime esimese ametliku kiikumise teha inseneril ja ehitusmehel. Kaadervärk kägises küll natuke, aga pidas ausalt vastu ja ei kõikunud 180 kg kiikumise tulemusel kuhugi.

Edasi aga näidati lastele veel kuidas köit mööda ülesse ronida ning nemad proovisid ka.

2 kommentaari:

Mel ütles ...

Väga uhke! Kui saladus pole, mis hinnaga sellise liumäe saab ja kust sellist otsida? Hakkaks ka varsti ise mänguväljakut ehitama...

Liia Tammes ütles ...

Bauhaus ja pikem 1500 ning lühem 1000 eeku. Odavam kui kuskil mujal :)