teisipäev, detsember 27, 2005

Jõulud läbi

Jõulud said läbi ja üle pika aja ei suutnud need poe jõulud minu meeleolu rikkuda. Või oli asi selles, et laupäeva öösel kell 2 Paide poole sõitsime. Tee oli lumes, taevast sadas valgeid helbeid ja keegi teine Tartu maanteel ei sõitnud. Ilus oli. Ja siis Paides saun, kuusk, kingid, jääs järv ja aurava veega jõgi ning jõel pardid. Linn ise aga ilusti tuledes. Ühesõnaga ilus.
Ja nagu ühele käsitöölisele kohane, pidas jõulvana mind meeles mitme praktilise asjaga alates lapitöö vahenditest ja lõpetades isa tehtud puidust heegelnõeltega :) Igatahes olen ma üli rahul ja lõngakerad veerevad ka uuel aastal.

Ja siin mõned jõuluks tehtud kingid. Omanikeks lipsudel vend, äi ja mehe õe mees. Sallidel aga ema ja mehe õde.

1 kommentaar:

Liia Tammes ütles ...

:) kuna vend on arvuti hull siis tema lipsule kinnitasin ühe kiibi. Aga äi ja mehe õe mees on sellised mööbli joonistajad. Neile tahtsin algul kapinupud lipsu külge panna :) aga see on liiga rakse. Siis kruvisin 2 mutrit polti lipsu külge kummalegi. Ja sallidest veel. Minu sallid ei tõmmanud nagu pesus üldse kokku. Vanusid ilusti aga pikkus jäi ikka samaks mis enne. Ja õhukesed tegin nad ka, mitte küll väga aga piisavalt. Mulle meeldivad õhulised asjad.