teisipäev, aprill 18, 2006

Kuidas teha suviseid pilte sompus päeval. /How to make summer pictures on a foggy day


Täna oli siis väike Pere ja kodu pildistamine. No ja vaja ju teha mõnusaid suviseid pilte heegelatud kleidi ja kübaraga. Aga kust võtta suve. Kust mujalt kui Tallinna botaanikaaiast. Marssisime oma pisikese modelliga siis palmimaja ukesest sisse ja lapsel kohe rõõmu kui palju. Triin on üks ütlemata ülemeelik ja energiline pea 2seks saav põnn, kes pudeliski paigal ei püsi. Ja nii kui ta kleidi ja kübara selga sai pani ringiratast mööda palmimaja jooksu. Ma veel naersin fotgraafile, et nüüd pead järgi kappama ja seljatagant pilti tegema.
Aga ei... ühel momendil avastas tirts basseini ja vee ja oh seda rõõmu. Seal oli vaja käsi pesta ja purskaevus hülgeid vaadata. Hea et nendega koos ujuma ei läinud. Igatahes said suvised pildid palmi all tehtud ja varsti võib ka õpetust ajakirjast oodata. Pildi panen õhtul ka.

Today I had photo session for magazine Pere ja kodu (= 'Family and home'). And how to make summer pictures on a cold spring day? You have to go to Botanic Garden and enter the Palm house. Model is my little almost 2 years old relative Triinu. She is so full of energy and joy. And when we put dress and cap on she just run away. I teased photographer that she have to run too to take pictures. But if Triinu discovered waterfall and little pond she was thrilled. It was good that she didn't wet to swimm there. Eventuly pictures were taken and soon instructions are in magazine too. Picture I will put at the evening

1 kommentaar:

Krysia ütles ...

My father was born in Tallinn. He came to the United States when he was 15 years old. I am looking forward to reading about knitting in Estonia. Keep posting in English and Estonian!