neljapäev, oktoober 12, 2006

Mõõdud vol 2

Et täna jälle arstil käidud ja nüüd ametlikult dekreet ka. KOhe imelik. Kuidas ma töövõimetu olen, kui pole üdse probleemi millegi tegemisega. Isegi aknapesu läheb libedalt ja tunne on et põnn nühib kõhus kaasa :) Loodan et temast korra friiki ei saa. ST võib saada küll, aga siis koristab ise, mitte et mina pean iga kuu aknaid pesema hakkam ;)

Aga mõõdud on nüüd korras ja arst lohutas et väike laps küll, aga see on hea eismese kohta. Ja neile kes standardeid küsivad. eks neil on jah mingi standard. Emaka kõrguse jaoks ju lausa mingi kõver olemas. Aga minu naba koos lapse abiga on nüüd 92 eelneva 90 asemel. Eks ma eile palusin, et ta punnitaks end õigel hetkel. Ja nii ta siis jalad välja sirutas küljele kui arst mõõdulindiga lähenes ja mina pikali visaksin.

Viimasest UH ka loobusin. Mis ma ikka torgin, kui me mõlemad end hästi tunneme ja põnn mürgeldab mis kole ja me saame omavahel hästi läbi.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Lahe, mulle öeldi ka et "väike laps". Aga 4-kilone põngerjas ju pole ometigi väike :) Ju siis tõmbas mõõtmistel end kühmu ja kõhu sisse. Toredat ootamist veel!