esmaspäev, oktoober 16, 2006

Mida kingib käsitööfriigi abikaasa oma naisele / What is good gift idea for crafter



Nädalavahetusel sai vanemate juures käidud. Sügis on täiega kätte jõudnud ja Purdi mõisa juurde viiv vahtraalee oli nii ilusaid kollaseid lehti täis. Ja loomulikult ei saanud mees jätta seekordki vahele väikest hüpekat enne mõisa ja nii me siis lapsega lendasime auto istmel. Jah ei olnud tsiklit see kord :P
Aga maal oli ilus. Naabrite lambad kepsutasid põllul ja taevas oli hallidest pilvedest raseke. Haavad värvisid metsa kollaseks ning mesilased olid õuevallutamise lõpetanud :)
Aga see selleks. Pühapäeva tagasi sõites sattusime Tallinnast 29 km välja jäävasse vanasse lehmalauta (ei ole Patika), kus ka vanakraami müügil oli. Ja esimese laua peal olid reas need uhked triikrauad. Olime mehega mintmeid kordi käinud vanalinnas kraamipoodides ja neid vaadanud ja imetlenud, aga hind alati kole soolane. Aga vot need kaks olid nii ilusad ja üllatavalt odavad kah. Ja nii mu mees nad mulle ära ostis. Ilus kingitus. Lubas, et kunagi saan oma õmblus ja käsitöötuba nendega sisustada. Niikuaua ehivad nad magamistoa nö käsitöö akent. Eh nad on ikka väga väga ilusad ja uhked. Mees lubas nad ükskord tööle ka panna :) Tahaks kohe näha, kas kavatseb grillsütt siis sinna sisse panna. Igatahes võib ta täitsa vabalt pesu triikida kui tahab :)

These two irons are present I got form my husband. This weekend we visited my parrents and when we came back we spoted one flea market near the road. And these 2 irons were there. Oh they are beautiful. He promesed me that one day, when our own house is ready I can decorate my sewing and craft room with them. Right now they are at my bedroom window.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Armas kingitus. :)

Mulle ka kohutavalt meeldivad vanad söetriikrauad - need tekitavad minus kuidagi hubase ja koduse tunde. Pesu rullimine tuleb meelde. :) Isiklik kiiks vist.

Maret ütles ...

Väga ilusad triikrauad. Uhke kink :)

Anonüümne ütles ...

ilus! :) aga mis koht täpsemalt oli, kus ostsite?

Pisi-Pisi ütles ...

Ma vean ema juurest ka sellise õmblusmasina ära. Varsti... ;)

Liia Tammes ütles ...

selle õmlusmasina muuseas leidisin 9 korruselise maja prügikasti kõrvalt. Vedasin ta ära sealt. Ta täitsa töötab, kui poolipesa juurde osta. Ma pole lihtsalt viitsinud otsida.

Harjutaja ütles ...

Mind ka huvitaks see koht väga, kust sihukest väärt kraami saab.. ole pai, jaga inffi...

Koduhaldjas ütles ...

mul laste tarbeks täpselt sama õmblusmasin ja neid poolipesasid nägin Kangadzunglis. maksis alla 50eegu. endalgi vaja see väljaminek teha. olemasolev on nats roostene ja niit ei libise hästi.
triikrauad ajavad küll suu vett jooksma!