esmaspäev, veebruar 12, 2007

Hambavalu

Õnneks mitte mul. Põetan kahte meest, kellest ühel hambad alles tulevad ja teist kellel juba lähevad. Oh see on üks paras jama. Kui habaid pole on jama ja kui nad on on veel suurem jama. Miks küll ei võiks habad olla vastupidavad. Ja miks vanasti inimestel sellist aukude jama ei olnud? Või oli... ja siis mindi küla sepa juurde, kes oma suurte tangide ja ilma udupeene tuimestuseta su suust heal juhul õige hamba välja tõmbas...
Igatahes sügab Jasper oma esimesi oodatavaid hambaid mis kole. Tatistab ja lutsutab näppu ning kurdab läbi une, kui valus see protsess ikka on. äu äu äu.
Ning siis kallis mees, kes täna õhtul oma tarkusehamba kaotab :S Noh tegelikult sai ta just vastu jõule targaks kah. Tegi oma matemaatilise analüüsi, TTÜ viimase aine, ära ja nüüd vaid lõputöö kokku panemine järgi. Selle jaoks vist enam tarkust vaja pole. Aga kõik väljatõmbamist ja sellele järgnevat valu leevendavad nipud on teretulnud siia.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Minu mees peale esimese tarkusehamba väljatõmbamist otsustas, et ülejäänud hambad tõmbab ka külasepa juures, kui vaja. Tal lõppes see tõmbamine järgmisel päeval (tegelikult järgmisel kolmel päeval) traumapunktis. Igemesse tekkis mingi mäda moodi asi ja põhimõtteliselt oli lõpuks tundide küsimus, kus inimene ülespaistetanud neelu tõttu ära oleks lämbunud. Peale seda lõigati mädane koht lahti ja olukord läks paremaks.
Aga ma siiralt loodan, et tegu oli erandliku juhtumiga.