neljapäev, märts 15, 2007

Mõtetega .... talves/ Thoughts in ...winter

Kevad tuleb! Vahva! Varsti on meil kaks sünnipäeva tulemas. Mina saan 2 aprillil 27 aastaseks ja Jasper 6 kuuseks. Suur poiss teine juba. Hakkab ilmutama huvi eemal veerevate lõngakerade vastu. Peab hakkama lõngu kolima vist. Ja üldse on lootusrikkalt tulemas soe suvi täis maja ehitaimst ja igat sorti käsitööd. Ja aia planeerimise kursus on ka plaanis.
Aga see käsitöö on veidi ajakohatu. Nimelt peab praegu juba kergelt talve peale mõtlema hakkama. Ega see, et lapse kõrvalt end vahepeal ajakirjadest vabaks võtad ei tähenda, et nendega tegelemise lõpetad. Ikka mõtted käivad ja äkki mõned toredad asjad jõuavad kuhugi teistele näitamiseks ka ülesse. Aga ikkagi on natuke raske praegu villaselt mõelda. Selle asemel tahaks mõelda näiteks igasuguste nukkude peale. Jasperile kangsesti meeldib kangastega maadelda. Tegevust jätkub kohe pikemaks. Ja üks kaltsunukk, keda saaks kätest jalgadest sikutada sobiks talle ju ideaalselt.
OI ja ma TAHAN mootorrattaga sõita. Soe tuul näos ja meri mööda vuhisemas. Pirita on üks lemmik koht kus sõita. Seal on nagu kõik vabadused koos. Mootorrattaga sõitmise vabadus ja mere vabadus ja .... seda asja peab mõtlema.

Spring is comming. And my birthday on 2 of apirll and my sons 6 months birthday is on the same day. Big boy already. He is starting to investigate my yarns and I think I should move them soon. Outside temperature is already over +10 and oru new house plans are soon ready. I will go to gardening classes soon also. Oh buildin a home is a quite challange. But my craft thoughts are already in winter. I do some designs for magazines and next issue will be for late summer and autumn and next for winter. Maybe I will end my design brake and make something for them. But actually I would like to make some dolls. My son loves to play with cloths and so I thought that some ragdoll would be quite good present for him. He can pull dolls legs and arms then and practice resling. OH and I MISS MOTOBIKE. I WANT TO RIDE near seaside and warm wind in my face. spring smell and feeling of freedom. I can't imagin if I can do that this summer.... OEH

5 kommentaari:

Eiku ütles ...

Tormate Saskiast mööda? Meie saame Aprilli lõpus alles kuue kuuseks. :S

Mari ütles ...

Ma ka just mõtlesin, et meie poiss saab 5.aprillil 6-kuuseks ja Jasper peaks ju noorem olema :)

Anonüümne ütles ...

My daughter's birthday is 2 of April as well.

Anonüümne ütles ...

Jasper will be 5 months old at the beginning of April (as 11-6=5) not 6 months. Enjoy the spring weather.

Liia Tammes ütles ...

;) jah 5 kuud. See on kui mõtled mehe sünnipäevale ja siis räägid kõigi teiste sünnipäevadest. Et siis jah. VIGADE PARANDUS Jass saab minu sünnipäeval 5 kuuseks ja 3 päeva enne mehe sünnipäeva 6 kuuseks ;)

JES JES He will be 5 months old on 2 of april. I was tihnkig of my husbands birthday. Jasper will be then 6 months old.