kolmapäev, august 08, 2007

Vesi majas/water in the house


Täna saime vee majasse :) seinal on toru mille otsas on kraan. vinge igatahes. Pilti saab homme. Praegu tehakse maja ümbrust korda ja tiigi kaevasime ka ära. Meje Jasperiga aga sõidame käru ja 6 m torudega mööda ilma ringi. Täna näiteks veetsime päeva Febi ja Onnineni torupoodides. Üks neist väitis et sellist toru pole olemas, teine aga, et on. Tootja väitis, et saab aga kalli raha eest eritellimusega soomest. Andsime alla ja imelist toru ei pane. Paneme tavalise 110 toru nii köögi kui üldise kanalisatsiooni jaoks.

Ja Kalle on ka hästi tubli. Ta käib meil õhtuti käru keeramas. TÄna anti mulle laenutusest eriline lennuväli kaasa. Arvata võib, et oskajad lendurid, kes laevadele maanduvad, maanduksid sellele ka. käru pikkus oli 5925 ja laius 2260 mm. Ja hommikuti lehvitab Jass Ramirendis töömeestele rõõmsalt. Vaene Tarmo aga arvutab päeval minu jaoks vajaminevaid ehitusmaterjale välja, õhtul ja pool ööd teeb tööd ja siis öösel vee mõtleb järgmise päeva tööde kava välja. Magamise peale tal vist üldse aega ei jää. Jääb vaid loota, et maja saab kiirelt valmis ja Tarmo saab varsti magada rahulikult oma uues kodus.
Ja ausõna ma teen natuke käsitööd ka :)

Our new home is growing and I am the overseer. I have to bring materials and other things and so we are Driveing with my son along the building shops. my son already waves to the rental firm workers and smiles to shop keepers. and I just have to thank my husband, who is so busy thinking about house and also works. I dont know when he sleeps. And I also do some craft tihngs too. They are going to the next year magazine.

Kommentaare ei ole: