teisipäev, märts 11, 2008

Maja ehitamine vol x


Et siis eelmise nädalalõpu raport. Valmis on WC (ok, seina paneel ja uks on vaja veel ära värvida ning kollektoriga vesi ühednada). Aga põranda liistud on paigas ja WC pott kõvasti kruvidega põranda küljes kinni. Valentin tegi meie ilusa põranda sisse kaks ilusat auku selle jaoks :)


Sauna eesruumis on põrand ja värvitud sein. Põrandal on võimalik lausa sokkides käia, kui tahtmist on ja Jasperile meeldib see ka väga. Hea sile on joosta. Seinu nühkisin mina 2 päeva värvida. Vahepeal käisin veel poes põranda jaoks soojustust ostmas, ise näost roheline. Huvitav küll, misk ehituspoes järjekorras ootav onu mind nähes kergelt võpatas? Ehituspoes peabki ju käima nii, et näha oleks, miks sul sinna asja on.

Dušširuumis aga veekindel mastiks seinas ja seda hakkame järgmisena plaatima. Selle mastiksi panemine oli uus kogemus. Seda polnud keegi enne näinud. Ja teadmiseks kõigile, Aeroc sein on nii vett imav, et see tasub enne alt veega märjaks pritsida, muidu rullub see kumm kohe järgmise rullitõmbega seinalt maha. Igatahes nägi meie dušširuum lõpuks välja nagu vene aegne vangla peldik (see värv on ikka jube). Aga kui ta vett peab, siis olgu peale. Plaatide alla niikuinii keegi ei näe.
Abivägi oli jälle kohal ja loomulikult kõige suurem töötegija oli Jass, kes igal pool abiks käis, töö riistu laiali vedas ja seisi kõigi vajalike ja mitte vajalike kohtade peal.




Ja juba teist nädalat käib meie majas ringi koterman. Nimelt on kõik asjad kadunud, ning küsimuse peale ... Kas keegi on näinud (kruvikeerajat, saagi, pintslit)... tuleb vastus; Nägin, oli jalus, tõstsin eest ära akna lauale.... Aga akna laudu on meil mitmeid ning suure tõenäosusega jäi see seal kellelgi järgmisele ette ja nüüd on asi lootusetult kadunud. Seega poole ajast otsime me asju taga ;) Nii olen mina juba otsustandu, et järgmise poja nimeks saab Joonatan ning laul Kus mu püksid on, kus mu traksid on... on meil omandanud täiesti uue mõõtme.


Aga teate, et kui sauna eesruumi põrandale ema toodud vana kaltsu vaiba laotasin, tuli selline kodu tunne peale, et koli või kohe sisse.

Kommentaare ei ole: