esmaspäev, märts 03, 2008

WC ja sauna eesruum ning uksed

Sel nädalavahetusel jälle objektil :) Ja maja keskmine punkt hakkab juba ilmet võtma. Selleks on WC ja ta on peaaegu keset maja tõesti. Aga seal on nüüd paigas uks, lagi, seinad värvitud ja puitpaneel on ka pandud.
Jass oli ka muidugi aktsioonis ja aitas kõiki. Eriti vanaisasid, kelle käest sai puidu tükke, toru juppe, kruvisid. Ja minu isa tegi ukse piitadesse veel toredaid augukesi, kuhu sai erinevaid vidinadi sisse toppida.

Esimene värvimine meie majas. Mina värvisin ja ema hoidis vaheldumisi lampi ja värvitünni. Selline mõnus kollane on meie WC nüüd.


Veel on värvitud üks kiht rohelist sauna eesruumi ning paigaldatud sauna uks ning dušširuumi uks. Need lähme peitsime ka üle täna õhtul. Igatahes olid kõik jälle aktsioonis ja järgmine nädal on WC vist juba kasutus kõlbulik. Valentin igatahes pani veetorud seinale paika.


Kalmer paigaldamas sauna ust. Õlitame sauna õliga sisse :) Selline näeb ta ilma Kalmerita välja :)


Meie roheline sauna eesruum. Ta küll on praegu natuke hele. Ikkagi ettevalmistav kiht alles. Seline on dušširuumi uks. Uksed saavad täna kõik valge peitsi peale. Ukse vahelt paistab ka dušširuum, kus Tarmo hoolega seinu nühkis, et sinna varsti mastiks ja siis juba plaadid peale panna.

Kommentaare ei ole: