teisipäev, november 04, 2008

2 aastase sünnipäev

Vahelduse mõttes võib pead vaevata ka sellega, mida kaheaastasele sünnipäeval süüa pakkuda. Kuna on lapse sünnipäev, võiks see talle ju ka maitseda. Üks hea variant on kartulisalat. No ja koogist ei saaka üle ega ümber, kuigi see tuleb vist olude sunnil poest tuua. Ei ole gaasi ahi nii andekas küpsetaja meil. aga äkki peaks täiskasvanutele ja ka möllavatele lastele pakkumia midagi veidi toekamat aga lihtsat,. Mingi kuskusi salat kanalihaga. Aga kust saada head marineeritud kana? Ise teha ka nagu jälle ei viitsi. Appi kui laisaks läinud ma olen. Aga äkki kellelgi on hea retsept, mida lihtsalt ja kiirelt valmistada ja saab kohe toeka söögi kokku.

2 kommentaari:

Eiku ütles ...

Kuna meil nüüd kolm nädalavahetust sünnipäevitamist seljataga (erin teeb selle kohta ka veits põhjalikuma toidu postituse), siis täppisteaduse aspektist nendin: kaheaastastel on kiire ja need süüa ei jõua midagi - vahest ainult tordi pealt natuke kreemi/vahukoort/misiganessealtordipealpealeküünaldeon limpsida. Selles mõttes tasub keskenduda suurtele ja väikestele küpsiseid ja puuvilja panna... ja muidugi ohtralt juua.

Kui tahad lihtsalt, siis (meil teistel üritustel hästi kaubaks läinud - ka lastele) võileiba - ise valge leib/sai küpsetada ja lõhet soolata ja valmis viilutada... lihtne kiire ja kõik pärast kiidavad ka.

Elsa ütles ...

Mina olen mitmel korral teinud kiirlahendusena kuskussisalatit ja fännan väga. Külalised on rahul olnud ning tegemine käib ka üsna kärmelt :)
http://elsapesa.blogspot.com/2008/03/kuskussisalat-feta-ja-kgiviljadega.html