teisipäev, jaanuar 13, 2009

Maja


Enne :)


Majast polegi tükk aega rääkinud. Eks ta vahepeal natuke viibis ka, seoses igatsugu jamadega, aga nüüd jälle natuke nokitseme. Ja teised aitavad ka nokitseda. Ema, isa ja vend käisid meil põrandat paremas. Neil on asi väga käppas ja suure toa põrand sai kohe teise ilme. Ja enne seda tegi minu tubli isa valmis suure hulga väikesi laudu ning lõi suurele toale lae. Sellist lage ei ole kellelgi teisel peale tema enda :) Nüüd on tunne, et nagu olekski kõik valmis. Suur tänu teile.
Ja siis sai meie vets vahepeal veidi värvi juurde, lambi lakke, peegili seinale ning laegi värvitud. Suures toas on nüüd põrand ja vesi ning valmima hakkab köögikapp. Tarmo roomab mööda põrandat ja kruvib, liimib ning mõõdab. Isegi perenaise abilise olen ma endale saanud. No on tõesti tore, kui sul on nurgas nõudepesumasin. Ainult et nüüd kulub selle õige pesuvahendi valimiseks hea hulk aega.

Isegi postkast on nüüd maja seinal. KUigi täna pani postiljon sellest vanast harjumusest vist mööda ja toppis nii meie kui naabri kirjad ikka lillepottide vahele. Huvitav, kas valgel seinal selgelt eristuv puidupunane postkast on tõesti kuidagi nähtamatu? Või postiljon on Jasperiga ühe pikkune ja ei ulatanud?

Kommentaare ei ole: