teisipäev, detsember 07, 2010

Mida suurem seda uhkem





d
e

h

Või kaua oodatud kaunikene. Kuidas keegi tahab. Igatahes saabus meie kaua oodatud keskküttesüsteem täna öösel. Lubati reedel, siis ei tulnud. siis räägiti esmaspäevast, isegi mu vend oli siin, et saab aidata või midagi. Tühjagi. Neil pole nii suurt autot, et see ära tuua. NO on logistika firma. Selle jaoks et kaup oma lattu vedada on auto olemas, aga sealt edasi ei ole ühtegi autot enam. Toonud siis kohe siia. NO lubati täna päevaks. No eks siis ootame. Helistati. Ei päevaks ei saa toome õhtul, nii 7 ajal. OK tooge õhtul, siis on küla peal juba tugevaid mehi võtta, kes tõsta aitavad. 7 ajal keegi ei räägi midagi. Olime juba lootust kaotamas ja lapsi magama panemas kui pool üheksa helistatakse, Teie paak kohe saabub, kus te täpselt olete. Oi siis oli kiire. Mees läks autole vastu ja ajas külamehed kokku, mina kukkusin piparkooke küpsetama, et oleks headele inimestele natuke pärast midagi pihku pista.
Aga edasi vaadake pilte. Autost maha ta saadi, Garaazi uksest sisse ka ja seal uuesti püsti kah.

5 kommentaari:

Mel ütles ...

Palju õnne!

Meil pisem maja pooleli - 80 m2 ja plaanis vaid ahjudega ära kütta (esimesel korrusel ahi, pliit ja sanruumides põrandaküte, teisel korrusel ka kaks ahju). Mugavuse huvides paneme ka õhksoojuspumba hiljem. Kas teil ahjust ei piisanud? Või miks keskkütte valisite?

Liia Tammes ütles ...

ahjust ei piisa 200 ruudusele majale ja seda prügi ja puude tassimist teisele korrusele mina ei taha. Muidu esimese korruse kütaks ahi kenasti ära, on seda siiani teinud. Lisaks see jama, et kui ära minna talvel paariks päevaks, siis tagasi tulles on maja nagu hundi laut.

Punase jopega tegelane ütles ...

Saaks ka suurema maja vaid ahjude ja seda ka vaid esimeselt korruselt kütmisega teha.
Meil lihtsalt oligi planeeritud ahi + keskküte. St ei midagi ootamatut, lihtsalt keskkütteni läks tiba aega :)

Mel ütles ...

Selge siis :)

Taidus ütles ...

Ilus punane akupaak :)

Kui muidugi paariks päevaks akupaak niisama jätta siis ilma elektri tendita jahtub ta päris kiirelt maha.