neljapäev, oktoober 20, 2011

Sitsi-satsi

Siin veel mõned seelikud. Eelmised läksid lasteaias kohe loosi ja lausa väike solvumine oli, kuna kõigile ei jätkunud. Seega lubasin ruttu juurde teha. See lillelisest tüllist seelik on aga ajalooga. Ämma käest saadud vahva kardin, mida akna ette enam ei pane, aga seelikuks on suurepärane. Eriti, kui sinna alla veel veidi kollast satsi panna. Kahjuks pildil ei tule õhulisus hästi välja, aga mulle meeldib see isegi neist kõige rohkem.
Aga üks asi veel. Kuna nende asjade tegemiseks kulub siiski natuke ka finantsi, siis mõtlesin, et panen heategevuse eesmärgil selle viimase müüki. Näiteks 7 euroga? Kas oleks keegi soovija. Kirjutada võib mulle liia.tammes @ mail.ee. Tallinnas toon kohale ka. Selga läheb seelik 2-4 aastasele neiule. Vööümbermõõduga 40-50. Kumm annab venima. Pikkus värvlist alumise satsini 33 cm. Sobib hästi keerutamiseks ja tantsimiseks. Kui Jasper nõus on, siis panen ta õhtul seelikuga pildile ka :) Ja raha kasutan siis lasteaia nukkude ja muude asjade õmblustarvikute ostmiseks :)
Et siis õhtul sai pimedas Jasperiga paar pilti ka. Lubati nägu ka pildi peale panna. Ja vööümbermõõt Jasperil on 50 ning natuke peale ning pikkus 101 cm :) Keerutada saab ka, nagu kõrval oleval pildil näha. Kusjuures naabritüdruku seelikuid tehes Jass avastas, et nii on ikka jube äge keerutada ja arvas, et tal võiks ka üks keerutamise seelik olla. Peaks talle vist neid Türgi mehi näitama, kes 10 seelikuga keerutavad.

2 kommentaari:

Mel ütles ...

Sa võiks siuksed keerutamise seelikud teha 92 cm ja 120 cm pikkustele piigadele ka! Minul oleks küll huvi!

Liia Tammes ütles ...

Aga teeme ära. Sa jäta oma kontakt ning piigade täpsed mõõdud meilile ning anna ka täpsed soovid edasdi, et kas satsidega või kui paljude satside ja kihtidega :) Rätsepatöö ikka parim.