neljapäev, november 29, 2012

3 tundi vahet

Et siis meie kivide paneku saaga eelviimane osa. Eelviimane selle pärast, et mingid tsemendiga asjad jäid ikka tegemata. no ja need uued lillepeenrad on vaja ka ju kõik ära teha kevadel :) Aga igatahes ähvardas ilmateade ju kolmapäevaks lumesadu ja nii saabus Tarmo teisipäev õhtul poest 1/4  tonni liivaga. Osa kive oli külmunud ja sinna vahele sai liiva kenasti harjaga lükata. Osa kive maja lähedal olid aga soojad ning liiv ei olnud seal sugugi kuid ega sõnakuulelik. Seega tei Tarmo seal pool ööd kestvaid iluvingerdusi ning kastis liiva kastekannuga vuukide vahele. Kivide vahed peavad ju enne autoga pidulikult peale sõitmist kehasti liiva täis olema, muidu vajuvad ära.

Nagu juuresolevalt pildilt näha, siis enamus meesperest oli ametis. Esialgu vähemalt.


Kahjuks ei ole seda pilti, kus Tarmo öösel kell 4 lõpetas. Minule u hommikul kell 7 avanes juba selline pilt, nagu all näha.


4 kommentaari:

Helen ütles ...

Pilt on väga sarnane sellel, kuidas meil novembris tänavakive pandi. Viimase 8m2 jaoks pidid mehed küll lumekirme ära pühkima, aga tehtud see suur töö sai. Tunnike peale lõpetamist sadas paarkümmend cm lund peale ja algas talv.

ampsak

friv juegos ütles ...

Need kivid võivad põhjustada mõned väikesed ohud ja suurim probleem on see, kui raske see võib tekitada. Seal peaks olema teatud tähelepanu.

Unknown ütles ...

See on väga kenasti kirjutatud ja see palju kasulikke fakte.
No Addicton Powder
Sandhi Sudha Oil
Slim N Lift Aire Bra
Hanuman Chalisa Yantra
Hanuman Chalisa Yantra

Anonüümne ütles ...

Need kivid võivad põhjustada mõned väikesed ohud ja suurim probleem on see, kui raske see võib tekitada. Seal peaks olema teatud tähelepanu.
श्री गणेश जी की आरती
sansadhan
Irregular Verbs
Occupation Meaning in Hindi