teisipäev, november 06, 2012

Jasperi tuba


Ilm on sompus ja õues enam eriti ei taha olla. Seega tuleb võtta ette tubased toimetused. Ja mis oleks parim motivaator, kui mitte lähenev poja sünnipäev, et tema tuba valmis teha. Ega seal ju eriti midagi jäänud polnudki. Seinad pahteldada, värvida põrand ja lagi teha :) No ja kui see kõik tehtud sai, nii et Jasper ise arugi ei saanud, et tema tuba valmis on, siis jäi veel üks nädalake sünnipäevani. Millega seda sisustada? Juba varasemast oli plaan, et tema toa seinale tuleb midagi maalida. No maalime. Valisime Tarmoga paar pilti välja, ja nende hulgast siis veel kaks kõige meeldivamat ja nii me Joosepiga siis maalisime. Iga päev natuke sel ajal kui Jaagup magas. Joosep oli ka hea ja ei lobisenud üldse.



Kõigepealt valmis üks roheline draakon. Näpu harjutuseks. See ristiti pärast tarkuse draakoniks.


Siis tuli aga suure kord. Kuna see sein on selline, kuhu ei saa ühtegi kappi ega riiulit panna, siis ei pea ka eriti muretsema, et midagi ette jääks. Ühest nurgast tuleb lihtsalt ukse ja teisest väikese riiuli jagu ruumi jätta. Joonistasin aga jälle grafoprojektoriga jooned seinale ja hakkasime tegema.


Esimsese päeva lõpuks sai pea.

Teise päeva lõpuks said jalad. Jaagup oli eriti tubli ja magas kaua :)

Kolmanda päeva lõpuks sai osa tiibasid valmis.

Ja siis anti sünnipävalapsele pidulikult kätte link ja ta sai oma tuppa. Kusjuures ööl enne sünnipäeva, kui meie veel tuppa lampi lakke kruvisime, kakerdas Jass mööda maja ringi ja vilksamisi nägi toa uksest vist sisse ka. Aga õnneks oli ta piisavalt unesegane, et midagi  aru ei saanud.

3 kommentaari:

Kätlyn ütles ...

Fantastiline! Ja jõhker deja vu Priidu toast...

Liia Tammes ütles ...

Priidu toas oli Toliini draakon. Ja seda draakonit nõudis tegelikult asjaosaline ise ikka ka. Muidu poleks päris joonistama hakanud. Autosid, Puhhe ja muud mu käsi aga seinale ei tõuse tegema. Nii palju vaeva ja pärast võid aasta pärast maha tõmmata, kuna see pole enam eakohane

Liia Tammes ütles ...

SRY Tolkien oli ikka kirjanik.