kolmapäev, september 28, 2005

Uus käsitöö ajakiri

Siin siis võimalus tellida ette uut käsitöö ajakirja. Loodame, et soovijaid on palju ja saame alustada uut eesti oma käsitööajakirja traditsiooni.

Ja traditsioone aitab tugevdada ka uus foorum

4 kommentaari:

Kajakas ütles ...

kas see on ühekordne projekt? Või hakkab mingi intervalliga ilmuma? Ma juba selle tellisin ja maksin ära ka :) Nüüd ootan ... Ja kas selle peatoimetaja on Siire Vanaselja?

Elsa ütles ...

Kommenteerin Kaja küsimust ise ;)
Kui huvi päris olematu pole, siis saab ajakiri ilmuma kaks korda aastas (järgmine lihavõteteks). Ja peatoimetaja on tõepoolest Siire :)

Kajakas ütles ...

selge :) kui mulle pakuti seda tellimist telefoni teel, siis väljenduti umbes nii, et tegu Pere ja Kodu nö lisaväljaandega nagu «Beebi» või «Väikelaps» või mis neil olnud. Tundus ühekordne asi olevat ja siis kui nüüd siin teie (Elsa ja Liia) bloge loen, siis tundus, et veel mingi käsitööajakiri tulekul. No siuke väike segadus, aga nüüd on pilt täitsa selge :)

Liia Tammes ütles ...

jah just nii nagu Elsa ütles. Natuke see müügi asi veel lonkab, aga igal uuel asjal on raskused. Ja teie kõigi abiga, kes te ajakirja tellite, anname oma panuse selleks et see ei jääks ühe ega kahekordseks ürituseks