teisipäev, mai 23, 2006

Elu / Life

Nii palju asju on mille pärast võiks natuke norida, norutada ja vihastada. Et okupatsiooni monument on seal kus ta on. Et Eesti lippu veeti nagu mingit kaltsu. Et inimesed ei saa haigekassalt raha kuigi nende elujanu ja lootused on kõrgel. Et presidendi kandidaatideks on sellised mehed nagu nad on. Aga kui proovida neid suuri asju parandama hakata siis ei jõua kuhugi. Seega tuleb alustada väikestest asjadest enda ümber.

Seega teen jõudumööda kodus ajakirjade sügise, talve projekte. Alustasin Secret Pal 8 ga. Lõpetasin edukalt kevadise sessi ühe 3, ühe 5, ühe arvestuse ja ühe veel teadmata aga lootustandvalt 5ga. Kasvan vaikselt laiusesse ja olen ise ülimalt rahul sellega. Kuigi kilosid juures ju vaid 2. Otsime aktiivselt oma kodu jaoks krunti. Ja planeerime suvist ringreisi Slovakkia mägedesse. Päästa poes väikesi lapsi autoteele jooksmast, sest vaene ema on lapse silmist kaotanud, kui kõiki oma kotte ja tavaari sülle ladus. Oh loodan, et mu laps nii jalga ei lase, aga samas olime me emaga suht sarnaselt riides. Hea et märkasin ja põnn, vaevu vist 1,5 aastane oli ka vapper ja ei ehmatanud minu peale ära. Ühesõnaga tegevusi palju. Ja seega kui neid teha võiks ju minu ümber olev väike maailm veidi paraneda.

I have so many big things to worry and be angry about. That the monument of soviet union is still in our capital centre. That Estonian flag was treated like some kind of rag. That helthcare dont support those who has will to live and are willing to train and develop. That candidates for president elections are those who they are. But if I try to fix these things I can't do much. So start with little things in your life.

So I do and finish projects for autumn and winter for magazines. Started with Secret Pal 8. Finished successfuly exams in university this year with, one 5, one 3, one passed and one hopefully also 5. Im growing slowly in width and I am really happy with that. I only have 2 kg more but I have 5 months to go :) We are looking place to build our own house. Planning summer vacation in Slovakkia Tatra mountains. Saving small children from running to the road´, bevause mother and I weared same clothing and he, only 1,5 years old, mistakenly took me as his mother and got lost. So I'm buisy. And if I finish these all, my world will be really good around me. Maybe then big things and saving the world:)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

building your own house sounds so exciting. If everyone did the little things I guess the world wouldn't need to be saved.

Anonüümne ütles ...

Congratulations on your exams! This must be such a hectic time for you. Remember that your number one priority is to look after yourself and the Small One! No more running in the road!