reede, juuni 16, 2006

Metallica

Tegelikult käisime me ju kontserdil ka. Metallica omal nimelt. Elamus oli võimas, mis siis et me Tõruga ei roninud kuhugi rahva massi vaid vaatasime Lasnamäe nõlvalt istudes kontserti. Mul oli nii hea koht, et istudes nägi lava ja mõlemal pool olevaid monitore. Algul kartsime, et vibratsiooni isoleerimiseks peab mees meile ette istuma, aga heliga oli kõik korras ja Tõru ei teinud teist nägugi kui kontsert käis. Mina rahul, mees rahul ja loodetavalt on lapsele ka lisaks tsikli pisikule üks mõnus roki/metali pisik ka külge poogitud. Mootorrattad jooksevad siis juba kolmandat põlve läbi perekonna :)

Actually we went to Metallica tour too. This was awsom. We didn't went to first rows. Fortunately place was huge and plenty of room for all. We were sitting and I saw directly to the stage and 2 screens. First we were affraid, that my husband have to be sheald to the baby because of the sound waves but Sound was OK and everything OK. So we hope now baby has 2 good viruses. One is riding with motorbike and other is love for rock and metal. Riding with motorbike is heratage from babys grandparrents who both drowe with bike.

1 kommentaar:

Elsa ütles ...

:)
Mina käisin oma "kasvandikega" ooperis, see ei jätnud küll kumbagi ükskõikseks :) Või vähemasti ma arvan, et seda kaasaelamist ei oleks pidanud tõlgendama, et "kopp-kopp, jätke see jama juba järele!" Muusikaga on neil head suhted siiani...