kolmapäev, juuni 07, 2006

Tähelepanuväärne päev / fantastic day

Täna on väga tähelepanuväärne päev. Või pigem hommik. Nimelt peale 3 nädalast siputamist, mida mina ainult tundsin võttis meie Tõru jõu kokku ja koputas täna nii kõvasti et isa ka tundis läbi kõhunaha teda. Seega 17+ nädalal oleme me nüüd kõik kolmekesi üksteisest teadlikud ja rõõmsalt roosad. See tegelinski igatahes mürab seal täie tõsidusega ja harjutab iseseisvaks eluks. Siiani on veel täitsa vahva, aga ei kujuta ette, mis siis saama hakkab kui Tõru pärib isa huvi idamaiste võitluskunstide vastu ja ma maksa haake saama hakkan... Samas iga sport on ju teretulnud ja arendav.

Today was fantastic day. Or morning. Because after 3 weeks, when only I could feel the baby my husband also felt her. It is my 17+ week of pregnancy. So now we are all aware of eachother and happy. This little thing is quite active there and right now it is qutie fun. But I don't imagin what happens when she likes also japanese wararts like her father and she starts practicing inside in me :) It could hurt...

2 kommentaari:

Elsa ütles ...

Huvitav, huvitav, sa räägid lapsest kui naissoost olevusest ('her' ingliskeelses tekstis). Kas võib täheldada mingit alateadlikku soovi või sisetunnet siin? ;)

Liia Tammes ütles ...

ütleme, et see on ema ennustus enne pulmi kuldsõrmusega 1 tüdrukut ja 2 poissi. Ja võibolla väike tahe/trots ka, kuna kõik ajavad et esimene ikka poiss. Samas on jumala ükskõik kes on peaasi, et terve. Ja puu otsa lahti lasen ma ta niikuinii olgu poiss või plika :)