esmaspäev, juuni 26, 2006

vennad / brothers


Mul on kaks ülitoredat venda. Eks lapsepõlves sai kakeldud ka, aga kui ülikooli läksin olin neist päris tüki aega eemal ja siis nad said järsku täiskasvanuks. Ja seda igas mõttes. Nad on minust pikemad ja kohati targemad ja üldse vahvad tegelinskid. Nüüd rasedusega on nad omavahel vist ära jaganud, kes mille eest muretsema peab. Noorem noorem siis vaatab, et ma väga palju ei sööks ja üleliiga paksuks ei läheks :) Noorem vanem aga jälgib, et ma autos ikka korralikult turvavööga kinni oleks ja kannaks turvavöö suunajat. Igavesti armas igatahes. Ja noorem noorem vend oli eriti tubli ja lõpetas kooli ka veel kevadel.

Ja tõru on eriline aktiivik. Muudkui laseb mööda kõhtu ringi ja rokib. Vahest on tunne, et ta otsib kõige kitsama koha, keerab end sinna risti ja siis veeretab end seal ringi ratast ringi.

I have 2 younger brothers. When we were children we fighted little, but when I went to universtity and I was away for a while they grew up. And they grew in every dimention. They are taller and smarter than me :) And now they have taken the role of careing brothers who control me. Younger younger brother is looking that I don't eat too much. And Younger older brother is looking that care safety belt is on properly and baby is OK. That is so cute. And YOunger younger brother craduated school this summer too.

And baby is really active. Sometimes it seems that she finds the narrowest place and turns herself around and around there :)

Kommentaare ei ole: