reede, august 04, 2006

käsiöö / crafts

Tegelikult teen ma käsitööd ka praegu päris hoolega . Isegi puhkuse ajal olid vardad ja heegelnõel käes. Kuigi harjumatult vähe. Nimelt on vaja lõpetada üks pruutkleit. Just. Kootud ja heegeldatud pruutkleit. Päris vahva ettevõtmien on ja pildi panen kui omanik ka loa andnud on. Ülemine ots on soonikus ja pärlitega all aga seeliku osa ananassi mustriga ja tuleb voodri peale. Krae lopsakas heegeldus koos lilledega.

Ja siis sai vahepeal ajakirja jaoks ka üks asi veel valmis nikerdatud ja nüüd ootamas uute ajakirjade uued asjad.

Ja lisan siia ka selle teooria mis Elsa blogis juba kommentaarina esines. nimelt Kassidest ja käsitööst.
Mul üks klient, kes väga käsitöö kauge on ja kodus pole tal vist lõnga kera poegagi. Aga kui ma oma töö ja keradega sinna proovi lähen on kass esimesena koti juures. Ja esimesel korral ta ei teadnud, mis seal koti sees on. Instinkt vist kutsus. Või on lõngakeradel oma salajane elu ja kutsung?


Actually I do some caraft right now also. One wedding dress needs to be finished soon. It is with knitted top and crocheted skirt with pineaaple pattern. And I just like this project. If new owner allows I will post picture too.

And I did one thing fot magazine Käsitöö also. And if I finish dress then new projects for magazines are waiting already.

And one theory about cats and wool. I hav a client who don't do crafts and don't own any yarn at home. But her cat went straight to my bag with yarn in it when I first visited her. I think cats are coded to spot yarn. Or maybe has yarn its own specal calling for cats?

1 kommentaar:

Cairbre ütles ...

Kassidel on vist ka mingi instinkt pildistavate asjade peale istuda.