pühapäev, august 20, 2006

Pruutkleit ja muud kästitööd sel nädalavahetusel/ Brides dress and other crafts


See nädalavahetus on olnud väga viljakas. Valmis on saanud suur projekt pruutkleit. Ja tegelikult olen ma lõpptulemusega rahul. Algul natuke kartsin nii suurt tööd ja lühikest tähtaega, aga näe sai valmis 2 nädalat enn pulmi ilusti :) Loodame, et ka pruut on lõpptulemusega rahul, kuigi ta on seda pea iga 3 päeva järel näinud valmimise perioodil ka. SIin siis mõned detailid sellest kleidist. Saate mõninga ettekujutuse. Terve kleidi pilti ei pane, kuna pulm veel olemata ja pruutkleiti ju enne ei nädata. Detailidest siis nii palju, et ülemine osa on kootud pärlitega ja soonik, heegeldatud kraeg peal. All aga ananassi mustriga seeliku osa.

Siis oli vaja vahepeal veel kiire tööna valmis teha üks pontso. No klient on nõudlik ja eks siis teeme kiirelt :) Siis valmis veel Pere ja kodu jaoks üks kampsun ja nüüd ruttan Kodukirja jaoks salli ja mütsi kuduma. Graafik on tihe :) aga jõuab ilusti kui planeerida.


TOday I finished brides dress. It was really big project I first afraid but it turned out well and I hope bride is also satisfied. She actually has seen the dress every 3 days period but still, now it is finised and ready to wear. I put some detail pictures here, because dress cant be seen before wedding. It will be after 2 weeks. Top is knitted with pearls and crocheted collar, down is pineaaple pattern for dress.

And I finisehd one quick poncho procjet also. Client wanted one quicli, so I did. And I finised one sweather for magazine Pere and kodu (= Family and home) and now quicly one hat and scarf for another magazine. It is busy weekend but I can manage :)

12 kommentaari:

Krentu ütles ...

Niipalju kui deitailid aimata lasevad ütleksin, et kleit on väga ilus! Ja milline töö! Kuidas sa jõuad nii palju kududa! Tahaks juba pruudi seljas näha :)

Wye Sue ütles ...

That is wonderful, cant wait to see it all :-)
Hope you are managing to knit something for the little one....

Anonüümne ütles ...

superilus!!! palun tulevikus tervest kleidist ka pilte näha! :)
nii huvi pärast küsin, et mis lõngast tegid ja palju kulus?

Anonüümne ütles ...

wow - that is stunning, I can't wait to see the whole thing. I'm sure it's beautiful.

Liia Tammes ütles ...

Lõngaks on eesi linane et hoida vormi ja puuvilla 67 viskoosi 33 segu läikeks ja mahuks. Lõnga kulu ei oskagi öelda, sest lina oli suures rullis. Ja krae tegin jälle näiteks puhtalt ainult puuvilla segust. Terve kleidi pilt tuleb ka kindlasti. Aga mitte enne 2 nädalat.

KK ütles ...

Väga kaunis kleit! Pruut võib küll õnnelik olla nii originaalse kleidi üle:).

Harjutaja ütles ...

Vau! Uudishimu ainult kasvab...

Terje ütles ...

Ikka ja jälle ma vaatan seda kleiti, õigemini siis neid pilte ja rakendan fantaasiat, aj kahetsen, et ei olnud minul valget kleiti. Ja siis veel et milline see veel võiks olla kui oleks mingist imepeenikesest niidist. Vormi siis vist ei hoiaks, aga imeuhke oleks küll.

Krista ütles ...

Tõesti fantastiline kleit!!!

Liia Tammes ütles ...

Terje, arvan, et kui oleks linasest ja veidi tärgeldatud siis hoiaks vormi küll. Eriti kui vooder ka all. Aga jah isegi mõtlen, et oleks võinud oma õmmeldud kleidi asemele ka ju ise kududa heegelda, aga samas lohutan. Pruut ei tohtivat ise kleiti õmmelda

Ann ütles ...

Tulin esktra vaatama, kas saladuskatet on kergitatud ja natukene ongi :) Imeline tundub tõesti, tahaks juba tervikut ka näha. Aga kannatame.
Omal on unistus, et kui kunagi abielluma peaksin, siis tahaks endale isetehtud kleiti, kuigi tõenäosus, et sellega lõpuks jändama hakkan, on väike. Aga unistada on ju ilus :)

Melly ütles ...

Can't wait to see the dress in all it's beauty!
When will the wedding take place?
Oh, please post some pictures soon!
I am sure the bride is very happy with it and it will give her very much luck!
Well done, dear Secret Pal Liia!
Love and hugs
Melly