kolmapäev, november 15, 2006

TV and Jaspers first painting

Jasper on nüüd ka ametlikult käsitööliste seltsi võetud ja saab kuulsaks ka :P. Eile käisime uues kohvikus Mademoiselle kudumas ja filmimas ka. Nimelt tuli saade Magnet meie tegemist uudistama. No ja eks me kõik jäime kaamera ette siis. Jasperil küll vardaid polnud, aga küll ta jõuab ka vähemalt noaga puud lõikuma hakata.

Samas täna hommikul tegi Jasper täitsa käsi/kunstitööd ka. Emmel oli nimelt jube suur tahtmine jäädvustada oma pisikese poja käe ja jala jäljed paberile. Onu tõi näpuvärvi ja mina hakkasin siis poega hommikul plätserdama. Jalajälge oli nõus poiss tegema, aga sõrme jäljend on paras plärakas. Vaid üks rusikas käe jäljend on enam-vähem. Eks proovime siis mõne kuu pärast uuesti :) Jasper ja emme olid pärast värvimist üleni sinised ja issi arvamus asjast on, et poeg smurfistub :)

Jasper participated yesterday his first knitting gathering. Every week we go and meet some friends in caffe, drink coffe, eat cake and knit. It is lot of fun. But now we are in TV also. Because one TV station thought that it would be nicea idea to show us in TV. Jasper was just sleeping, but some day he will at least knows how to use knife.

And in the morning today we tryded to take Jaspers hand and foot prints. I painted them blue and tryed to put them on the paper. Heh. Foot is Ok but hand is just a mess. Maby next month or so.

And SP I got your present also. Thanks. It was really nicea. I haven't got time to take picture but I just love this sketch book.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Glad you like it, and that it arrived safely!

Your next package is almost complete, I'll let you know when I've mailed it!

SP xx

Liia Tammes ütles ...

:) wow. YOu are so quic and will spoile me deffenetly.

Anonüümne ütles ...

That's my plan!

Anonüümne ütles ...

Oo, millal eetrisse saade läheb?? Ma tavaliselt Magnetit ei vaata, ses mõttes oleks hää teada.