neljapäev, märts 08, 2007

Käsitöö lapse kõrvalt / Crafts with child

Minu viimase aja käsitöö tegemised on natuke harvemaks jäänud. Laps tahab ka mängida ja emaga olla ju. Aga vahest me tegutseme koos. Jasperile meeldib väga vaadata metallist heegelnõela viibutusi ning lõnga kera kerida aitab ta ka juba :) No ja masinatest ei saa vist ühtegi poissi eemal hoida. Tegelikult tahaks lapsele mõned vahvad mänguasjad teha, aga vot ei leia sellist aega. Maja ja muud asjad võtavad aja. Isegi nuku ostisin lapsele poest. Sugulase laps sai katsikuks minu tehtud nuku. Aga oma laps peab leppima poe omaga. Suur suur häbi häbi mulle. Aga ma muudan end kindlasti. Uus tegelustekk on juba tegemisel. Vahest saab Jasperi roomamise ajaks valmis. Aga ma kardan, et mida suve poole, seda vähem ma käsitööd teha saan. Maja ehitamine pole miski lillepidu. Aga nüüdseks oleme saanud oma projekti 230 ruudu peale, sellest endiselt 36 ruutu mehele tsiklite jaoks garaazks. Ja minu käsitöönurk on ka täitsa sisse projekteeritud. Juugendlik maja tuleb veidi. Vahva. Ja aianduskursusele lähen ka. Siis saab omale oma maja ümber oma aia planeerida.

This is my child helping me with crafts. He likes to look my crochet hook working and helps to wind my yarns. But lately I don't have so much time to do crafts. I hoped to sew some dolls to him but I couldnt wait and bought one. Shame on me. But baby blanket will be ready soon I hope.
Still I think I wont be much time to do it in the summer, because we are starting to build our home soon. We will have 230 square meeters for house. 36 will be for motorbikes and my husband. And I will have my own corner for crafts. MM I cant wait.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

He really is the dearest little man! I don't remember seeing such a cute tot!