kolmapäev, aprill 04, 2007

Lõngahoolikute kuulujutud/ yarnholics gossip

Lõngahoolikud peavad lõnga ostma. Nemad ei vatra niisama tühjast tähjast vaid levitavad jutte sellest, kus mida müüakse ja kui odavalt midagi saab. Nii ka täna. Läksin mina poodi peotäit kulinaid ostma, lõpetasin aga sellise hunnikuga. Mis teha kui Abhakanis sünnipäeva hinnad ja 30% Angoora 70% Merino lõnga 10 krooniga müüakse. Nipet näpet juurde veel. Ja loomulikult pidi sellest kaas lõngahoolikutele kilkama. Vardamoor sobis selleks suurepäraselt. Ta lubas ka vaatama minna.
Ja päeva lõpetas selline suurepärane saadetis. Peab lähemalt tutvuma hakkama :)

Yarnholics must buy yarn. They dont gossip, they tell where are best yarns. So today. I went to buy handfull of bels and ended up this pile of things. I cant help if 30% angora and 70 % merino wool is sold only 10 EEK. That is really cheap. And ofcourse I had to tell about it to other yarnoholic. She promesed to go and look herself.
And my day ended up with this pile.

3 kommentaari:

Ann ütles ...

Oh mis vihje! Peab ka sammud Abhakani seadma täna.

Anonüümne ütles ...

no krt (vabanudust väljenduse eest, aga mõte jääb samaks) - ma ostsin sama lõnga Kosmose vastast lõngapoest mõni nädal tagasi 48 eeku tokk!!!!!!!!!!! no täitsa masendav, ma poleks uskunud, et seal nii hull ülehindlus on :( mh, äkki peaks ehk lohutuseks nüüd ka 10 eegust ostma?

Terje ütles ...

Ikka, odavamat juurde, siis on keskmine soetushind madalam:)