reede, september 14, 2007

ettevaatust...

...pidalitõbised. Ja selle blogi võib ka vist ehituse ja auto lõhkumise blogiks ümber ristida. Vahepealsete rõõmusõnumite aeg on möödas ja karm argipäev sõitis täiega (või peaks ütlema vajus täiega) ära. St peale meie kalli Toyota käigukasti lagunemist päev peale seda kui ma tema tagumise kummi ribadeks sõitsin saime laenuks 2 konksuga autot. Toredaid lahkeid inimesi on ilmas :) Üks neist Lada ja teine Golf. Esmaspäeval krundile sõites ütles aga meie pere viimane päris oma mootor ülesse ja tarmo jäi tsikliga tee äärde. Korjasime ta peale ja vedasime koju ära. Õnn saabus katuse näol kolmapäeval, neljapäevaks oli enamus sellest püsti ja täna venib jälle kõik. Ma sõitsin päev otsa pudel viina kotis ringi, et oleks ikka kohe võtta kui sarikad kõik püsti on, aga kahjuks nad ei saanud neid püsti. Ja keset päeva kõige olulisemal momendil ütles ka laenatud golf ülesse. Lihtsalt ei keset teed seisma. Noh omaniku sõnul tal selline komme oligi, aga pidada võtmest kohe uuesti käima minema. Enam ei läinud. Ja nii olin ma jälle sunnitud lada rooli ronima ja tarmo ilma ratasteta jätma. Ühesõnaga 1 nädala jooksul 5 pauku ja 2 autot ja 1 tsikkel rivist väljas. Ja teate rahvas... see ei ole enam üldse naljakas. Sest Ladas pole last kuskile panna ja sellega on ohtlik sõita.
Ühesõnaga otsime jälle ühte korralikumat 4rattalist konksuga 2 nädalaks laenuks. Sest Toyota esinduses enne 26ndat ei leidunud ühtegi vaba aega. Ise küsimus on see, kas keegi on nõus meile veel midagi laenama.
Issand millal see õudus läbi saab. Kas tõesti veel 1,5 kuud. APPIIIIIII. Nüüd lähen panen pea padja alla, tõmban teki üle pea ja tee näo nagu seda kõike poleks olemas...

2 kommentaari:

KK ütles ...

Lohu-lohu.
Eestis on ehitustel tavaliselt kaks tähtaega - järgmised jõulud ja järgmine jaanipäev. Vastavalt tähtaegade venimisele siis korrigeeritakse. Kahjuks nii on ja midagi teha ka pole. Mul paar kolleegi just majad valmis saanud ja kõige suurem jama on ebakvaliteetne töö ning tähtaegade peale vilistamine.

Terje ütles ...

Minu peale võid sa alati loota, aga vat konksuga autot ei ole.