kolmapäev, jaanuar 30, 2008

Otsingud

Ei mitte eneseotsingud ega ka midagi muud põhjapanevat. Lihtsalt ja labaselt tolmuimeja kotte oma nimelt. Kas te kujutate ette, et ma pidin terve linna läbi sõitma, et armetud 5 kotti saada. Ja kuskil ei ole meie kõige tavalisemaid Elekroluxi tolmuimeja kotte. Selver on täis igatsugu imelikke, aga seda mida vaja ei ole. Firma pood laiutab käsi. Väidetavalt hästi varustatud pood ei tea neist midagi. Lõpuks 5 pood suutis leida ühe paki. Ei tea kas rahvas ostis enne jõule poed tühjaks neist suures koristamistuhinas ja nüüd pole veel varusid jõutud täiendada?

3 kommentaari:

Aet ütles ...

Üks võimalus, et nad lõpetavadki suht ruttu sobilike kottide tootmise, et inimesed endale uue tolmuimeja ostaks, millele sobivaid kotte on saada. Kuni siis enam ei ole ja inimene peab jälle uuele ringile minema.
Teine võimalus, et Eesti kaubandus ju on nagu ta on, vbl lihtsalt ei tellita õigeid kotte.

KK ütles ...

Kotiteema on jama jah. Mul on tunne, et varsti peab kotita tolmuimeja ostma, siis pole probleemi.
Viimati leidsin oma philips mobilole kotid... uppsalast, ehk pingipoolik saatis. Tallinna poodidest pole leidnud, nüüd hiljuti nägin kuskil netipoes.. oot, otsin lingi
vot siin
http://www.elektroonika.ee/ee/tarvikud/
tolmukotid/?filter=Philips

Eiku ütles ...

Ma usun ka, et see on tarbimismaratoni ergutamine.

Mis kotti sa otsid? Kott täis? Osta uus tolmuimeja! Uuem, ergonoomilisem, tarbib vähem voolu ja ainult täna SIHUKE hind! Ainult Sulle! Rääkimata veel täpilisest kummielevandist, mille kingituseks kaasa saad! (Ei, lisatolmukotte sellele uuele imejale ei toodetagi!) Külastage meid jälle.