reede, november 18, 2005

ilus sünnipäev :) ..... ja sapi pritsimine :(

Täna on Estonia talveaias Novita Eesti 10 a sünnipäev. Minul ka kutse ja täitsa põnevusega ootan, mis seal siis näidatakse. Kevadel võtsin ka ühest üritusest osa, kus tutvustati talviseid lõngu. Vaevalt see kord midagi sellist tuleb, aga äkki moedemonstratsioon ikka on. Ja soomest on ka suured ülemused kohal. Kahju ainult, et neid otseseid koostöö partnereid st kudujaid ei kutsutud. Aga noh neid vist kole palju ka.

Ja nüüd kurvem pool. Ei hakka pikalt heietama enam, sest heietused on Isetegijas osaliselt veel alles, osaliselt ära kustutatud. Ja kommentarid siis juhtunu kohta teiste blogides laiali. Aeti nupuke
Elsa nupuke Kalakajaka nupuke
Vardamoori nupuke
Ja kõige tagatipuks on kustutatud ka elsa viimane postitus sooviga algatada üks uus ja vahva lapiteki tegemine ühele toredale perele...Lihtsalt seetõttu, et seda ei kutsuta mitte foorumi tekiks, vaid nende tekiks kes tekki panustavad? Kuhu me nii ükskord jõuame?

5 kommentaari:

Aet ütles ...

Ei tea, kas seal sünnipäeval seda talvist ajakirjanumbrit ka pakutakse/müüakse? Ma pole veel suutnud ennast kokku võtta, et Liann lõngadesse seda tooma minna (kindlasti on otsas sealt ka juba) :)

Liia Tammes ütles ...

vot ei tea. Võin küll uurida, et kus on

Cairbre ütles ...

Siinpool lahte pole küll Novita lehte müügis kusagil näinud.

Ann ütles ...

Vaatasin ka et Elsa teema on foorumist kustutatud. Ja üha suurem trots hakkab selle koha vastu tekkima kui niimoodi käitutakse. Parem siis koostegemist teha mingi väikese pundi tuttavate inimestega, et kindel olla, et pärast sellist sõimu ja sopaga loopimist ei tuleks nagu seekord. Teeks hea meelega, osaleks projektides, aitaks, aga kui see niimoodi lõpeb siis paneb sügavalt enne mõtlema.

Elsa ütles ...

Ma pigem suhtlen ka tosina mõistliku inimesega, kes iga minu arvamuse peale puberteetlikult turtsuma ega solvuma ei hakka, vaid viitsivad mõelda või küsida või paluda selgitada, miks ma nii arvan.. Asi on ikka kvaliteedis mitte kvantiteedis :) Ja toredaid linke toredate asjade kohta leian ma ka teistest foorumitest, selles pole küsimus.