neljapäev, november 10, 2005

UUS AJAKIRI VÄLJAS


Uus ajakiri on nüüd väljas ja müügis. Palume siis kriitikat ja kommentaare ja soovitusi järgmisteks numbriteks, et asi ikka aina paremaks läheks.

7 kommentaari:

Terje ütles ...

Üks esimene küsimus, ma ei tea kesoleks muidugi õige vastaja, aga - miks osad õpetused on ebamugavalt mustrilehtedel ja teised mitte. Mingi kokkuhoid?

Ann ütles ...

Pole küll otseselt midagi halvasti aga eile üritasin mustrilehe skeemi järgi Barbie kleiti teha. Kas on nüüd minu silmanägemine viletsaks läinud või on need kriipud seal tõesti kribud, aga kolme katsetusega ei suutnud mina kleidi ülaosa korralikult valmis teha. Sambaid lugesin ikka oma neli korda rea peal enne üle, kui kindel olin, et õige arvu sain.

Liia Tammes ütles ...

Barbie kleidi pihiku osa rida realt lahti kirjutatud. ja kui sa mõtled kriipsude all sambaid siis need on jah kuidagi kokku lükatud. Mustrilehe kohta oskab vastata vist peatoimetaja.

Kleit rida realt

1 real on 30 sammast + ketist sammas
2 rida sama mis esimene
3 rida kett 5 sammast, 3 sammast ühest kasvatus, 17 sammast, 3 sammast ühest kasvatus, 6 sammast
4 rida kett 6 sammast, 3 sammast ühest kasvatus, 19 sammast, 3 sammast ühest kasvatus, 7 sammast
5 rida kett 40 sammast
6 rida kett 16 sammast, 3 sammast ühest kasvatus, 3 sammast, 3 sammast ühest kasvatus, 17 sammast
7 rida kett 14 sammast, 3 sammast ühest kasvatus, 11 sammast, 3 sammast ühest kasvatus, 15 sammast
8 rida kett 9 sammast, 8 ketti jäta 4 sammast vahele, 9 sammast, 3 sammast kokku heegeldada, 9 sammast, 8 ketti, 4 sammast vahele jätta, 10 sammast

Ann ütles ...

Oh ma tänan, poleks vaja olnud vaeva näha, küll ma oleks ära pusserdanud :)

Liia Tammes ütles ...

aga nagu ma aru saan, oleks vaja järgmine kord suuremat joonist?

Elsa ütles ...

Kusjuures täiega arusamatuks jäi ka mulle, miks minu kudumid (peale õlasalli) nii ebamugavasse kohta paigutatud. Sisuliselt täiesti tarbetult ja ebamugavalt :| Ehh, mitte et MINU vaid üldse... Kurdad peatoimetajale isiklikult ka ;)
Aga kurtke kirjastusse, kõige kindlam! :)

Ann ütles ...

Jep, tiba suurem võiks olla küll. Sambad olid tõesti nii üksteise ligidal, et raske oli lugeda. Aga no eks tegemise käigus õpitakse, järgmine ehk parem :)