teisipäev, jaanuar 17, 2006

Ühe etapi lõpp / end of one era

Tänasega sai läbi suur maraton, teha valmis kevadise ajakirja Käsitöö asjad. Ja vaja valmistuda järgmiste ajakirjade jaoks. Kodukiri ja Pere ja kodu ootavad. Aga suurem kiire on siiski möödas ja saab natuke ka vabamalt hinge tõmmata ja osaleda viltimise kursustel.

Põnev on oodata oma salajase sõbra kirju ning ise üllatusi valmistada. Jutt ikka sellest Secret pal 7. Ja eesti käsitööd peab ju laiale maailmale tutvustama ning Aino Praakili Kirikindad on just selleks väga head. Natuke on ka ingliskeelset teksti sees. Seega väike vihje mu sõbrale. Tal on oodata sellist raamatut.

Today I finished magazine Käsitöö (= 'Crafts') project. And now I have to begin other projects for Kodukiri= (= 'Homemagazine' and Pere ja Kodu (= 'Family and Home'). But big hurry has past and now I have more time to do things I have pland. Like felting courses.

It is really exiting to wayt when your secret pal is writing to you. Im talking about Secret pal 7. And I have to show the world beautiful Estonian craft. Aino Praakli Kirikindad (= 'mittens with national patterns') is really good for that. Little bit Englis text also in it. So little hint to my secret pal. You should wait for this book :).

Kommentaare ei ole: