esmaspäev, veebruar 06, 2006

Tartus

Nädalavahetusel siis Tartus nüüd käidud. Tallinnast hakkasime rongiga liikuma 6.23. Ja hea, et leppisime kokku, et istume rongi 3ndas vagunis, sest rongil vaid 3 vagunit oligi.
Ja Tartu oli ilus. Lumine ja külm. Kohustuslik käik Liann lõngadesse ja siis Uppsala maja poole teele. Kohale jõudes oli juba osa Tartu ja kõik Rapla rahvas kohal. Ja loomulikult läks kohe suur raamatute vaatamine lahti. Kõigil ju kaasas midagi huvitavat oma raamaturiiulilt. Inx vahepeal pildistas ka. Mõne pildi peal olen ma ka seljaga ;)

Ja kõlavööd tegime me ka. Väga vahva asi see. Mina algul arvasin, et see midagi väga keerulist on aga tuli välja, et polegi midagi koledat. Minu Püha seeliku pook Elsa pildialbumist / My Püha dress belt from Elsa album (pook means actually something else but I don't know how translate it.)
Ja see 4 tundi möödus nii käbedalt, et kahju kohe. Tallinnast tulnud tegid siis korra veel uue kaubamaja peal tiiru ja minul õnnestus ikka Lianni mõni kroon maha jätta ja siis :) bussiga koju. Rongis oleks muidugi kududa saanud pikemalt, aga kes see viitsib 2 tundi oodata et rong läheks. Igatahes oli vahva üritus ja Rapla padjaklubi organiseerib kevadeks uue kokkusaamise.

Üks pilt ka Katakese pildialbumist. Mina ja Elsa
One picture also from Katakese photo album. Me and Elsa

At the weekend we had gathering in Tartu. People who love knitting and other crafts all over Estonia met in Uppsala house. We went there by train. It is 200 km from Tallinn to Tartu and it was fun. Except that train leaved from Tallinn 6.23 in the morning.

This was fun event. We looked books, did some ethnic belt weaving and talked. You know women alone ;) Inx posted some pictures in her blog also. My belt picture will be here at the evening. It was really fun event and next will be at spring.

Kommentaare ei ole: