neljapäev, veebruar 02, 2006

Turul / Market

Käisin täna korra Balti jaama turul. Seal tagumises sopis on üks väga kole koht kus kaltsu müüjad kaupa pakuvad. Aga sinna peab lihtsalt vahest sisse põikama, kuna sealt võib leida vahest mõne mõnusa toki lõnga. Viimasel ajal on seal küll puhas sünteetlõnga võidukäik aga noh.. Aga mis mind täna üllatas, oli hoopis lapiteki tegemise jaoks sobilik kangas. Oli teine kenasti kokku volditud ja seisis ühes virnakeses. Loomulikult ostsin ära aga väidetavalt on see ühekordne juhus, et seal kangast ka müügis on.

Ja mis siis saab kui see sealt ära kolitakse Tallinna linna poolt. Kuhu siis need lõnga müüjad lähevad? Tegelikult võiks meil ju olla ülks selline korralik kirbu turg ka kuskil.

Ja tegelikult olen ma tige ka täna natuke. Kuidas küll meie keskkonna minister saab öelda, et tema ei tea midagi sellest õlireostusest ja siis tuleb välja, et tegelikult ikka ministeerium teadis. Ja vastutust ikka keegi ei võta... URRR

Foto pärit Postimee Onlinest

Today I visited Balti jaama market (train station market). There are quite many food, Chinese pirate clothes and rag sellers. It’s almost like flea market. But you have to go there once a while because there is some yarn. Lately it is quite synthetic and I don't like plain acryl. But what I was surprised to find there is quilt material. Of course I bought it.


And what happens when city decides to remove the market. We need one good flea market I think.

And finally I'm angry because of the oil pollution in the Baltic Sea. Our minister said that he didn't know anything and next thing it is reported that environment ministry know but info just staid inside the ministry. How that could happen and now they try to make someone else guilty

1 kommentaar:

Krentu ütles ...

Vot kirbuturust on meil küll puudus! Et saaks oma kappidesse pisut ruumi, ma läheks küll kauplema. Sest ära nagu ei tahaks visata või niisama ära anda väga korralikke seisma jäänud lõngu-kangaid-riideid aga vahetust teha või sümboolse hinnaga müüa - see oleks juba hasart :)