reede, märts 03, 2006

viimased pisted / Last stiches

Oeh see käsitöö tegemine ajakirja on ikka üks paras katsumus. Kõigepealt ei tule head ideed ja kui siis lõuks tuleb, siis nii viimasel minutil, et pidin täna tööl veel viimased nõela liigutused tegema. Endal ka häbi ja imelik aga, mis sa hädaga teed. Igatahes on vahepeal valminud hunnik asju Kodukirjale ja nüüd viimasena Pere ja kodu tarvis üks suur asi. Näidata ma neid ju loomulikult ei saa ja seega peab ootama ilmumise aega.

Ja tegelikult, arvestades seda, et mu kodu praegu rohkem nagu lakkimise töökoda välja näeb, ei saagi seal eriti midagi lõnga ja kangaga teha. Aga mõtteid ja soove on palju. Nimelt alustasin Paides kinnastega. Parem ikka hilja kui mitte kunagi. Ja praegu lubatakse seda talve ikka pikemalt. ja siis peaks veel natuke õmblema, sest veebruari kuu kott 12koti projektis jäigi tegemata. Aga mu niplispitsi padi nõuab uut kotti. Ja sellist SUURT.

HUH. Making designs for magazines is quite difficult. First you don't have inspiration and when you do then deadline is here and last stitches I made this morning at work. I know it is not nice but I can't help. Anivay I have made lot of things for magazines but I can’t show them before publishing. But soon I can.

Now I can't do anything with wool or cloth at my home because it is like ware zone. We are painting our cupboard. But I have some wishes. I started some mittens in Paide. And better late than never. And I should sew some things also, because my 12bags project for February is missing and I need bobbin lace pillow bag.

1 kommentaar:

KK ütles ...

Kodukirja ma vist juba nägin ;)