kolmapäev, mai 03, 2006

Meie / We

Ok ok. Kuna kõik siin juba pikemat aega oletusi teevad siis ma võin neid ju kinnitada. Nimelt jah me ootame oma esimest pisikest. See on ka põhjuseks, miks ma viimasel ajal eriti midagi ei tee. Igatahes on ta minu arvates tüdruk ja mehe arvates poiss. Kuigi ega me tegelikult ei tea. Vara ju veel ka ning ega enne niikuinii kindel olla ei saa kui ta meiega on. Igatahes on tal minu nina - suur selline :) See oli esimene kord kui ma teda eile ultrahelis nägin. Eelmine kord nägi vaid mees südame lööke. Mulle ei nädatudki.

Lilypie Expecting a baby Ticker

Ok. I can reveal to all now I think. We are expecting our first baby in November. And that is the reason why I don't do much lately. Yesterday we saw baby in ultrasound monitor. I would call her She but my husband He :) Actually we don't know yet. She's got my nose - big one. This was my first time to see her. Last time only my husband saw hartbeats.

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Palju õnne :)

Maret ütles ...

Veelkord palju õnne ja jõudu :)

Unknown ütles ...

õnne jah!!

Ing. ütles ...

õnne sülega!! :D

Wye Sue ütles ...

Congratulations :-)
Lots of little knitting to be done ;-)

Krentu ütles ...

Ja veelkord õnne! Ma ei saa midagi teha, sellist tüüpi postid lihtsalt kisuvad pisara välja...
Ja ma juba kujutan ette, kuidas sellel pisikesel beebil hakkavad kõik riided kootud või heegeldatud olema :) Siis on ju modell omast käest võtta ja ema-praktika toob ise kätte igasugu huvitavaid ideid ja praktilisi lahendusi :)
Ja kindlasti on tüdruk, ega Sa siis ilmaasjata igasugustel nukkude-tegemise kursustel käinud :D

siuu ütles ...

soe patsutus ka meie pesakonna poolt!

KK ütles ...

palju õnne!

Asja ütles ...

Palju õnne!

Liia Tammes ütles ...

Tänud kõigile. Kui tüdruk tuleks, nagu mina esialgu arvan, oleks tal juba praegu kari barbiesid koos õhtukleitide, hunnik beebisid riietega ja veel üks kuhil ise tehtud nukke. Selle asjaga siis muretu praegu :)

Koduhaldjas ütles ...

oo, mis rõõmsad uudised siin on!
kallistused tulevasele emmele ja issile!