reede, jaanuar 20, 2006

Külm / Cold

Täna oli Tallinnas hommikul -27 kraadi Celsiust. Brr aga meie tubli auto läks ikka käima. Hea meelega pajataks teile oma käsitöölistest tegemistest ka, aga ei saa veel:) Ajakirjad alles ilmumata. Ja praegu on Kodukirja asjad tegemisel. Aga veebruaris juba näete.

Today there was -27 cold after Celsius. BRRR, but fortunately oru car started properly. I would like to show to you what I have been dooing but I can't. These designs are not yet published in magazines. And right now I'm dooing designs for Kodukiri (= 'Home magazine'). But on february you can see some of them already.

Täna juhtusin laua serval oleva Vennaskonna plaadi peale. Vennaskond mulle väga meeldib. Eriti näiteks Maardu mu arm. Sest see algab nii mõnusa tsikli häälega. Ja muusika paneb kohe kaasa kallutama ja mõtlema suvisele mööda eestit ringi kaarutamisele (vabandan piltide kvaliteedi ja reklaami rohkuse päras). Oh see oli vahva aeg. Suvi oli soe ja Dnepr tegi nii mõnusat häält ja ma olin esimest suve koos oma praeguse armsa mehega.

Üldse on selle mootorrattandusega vist nii, et see on pärilik. Minu vanemad sõitsid tsikliga, mehe vanemad sõitsid tsikliga ja nüüd meie. Iga aasta käime ikka kuskil kaugemal ja mõned korrad lähemal. Ja tsikkel lükatakse ikka minu sünnipäevaks juba õue. Eelmine aasta oli küll 2 aprill veel suht lumine ja karge, aga taevas oli kevadiselt sinine ja vesi vaikselt sulises päikese käes. Oi mulle meeldib selline kevad ja karge õhk kiivri all ja kõrvus kohisemas suurest kevade ootusest ja tsikli sõidu erutusest.


Meie vana tsikkel Dnepr ak Kutu Piilu. Our old bike Dnepr ak Dead Duck

Today I saw one of my favourite album on the desk. I like Vennaskond (= 'brotherhood') ´alot. Like Maardu mu arm (= 'Maardu my love'). It begins with nicea motorcycle sound and it makes me think of summer and traveling around Estonia (sorry about quality and adverts) with our oldest bike Dnepr. It was really nicea time. I have just met my future husband and summer was hot.

I beleve that riding widh bike runs in family. My parents and my husbands parents both owned motorbikes. And now we are traveling with bike every year somewhere. And our bike season starts on my birthday 2. of april. Last year there was some snow and cold but sky was blue like spring sky. I like this kind of spring and cold air under my helmet and sounds of spring and motorbike
.

2 kommentaari:

Krentu ütles ...

Mul tuli nüüd suveigatsus peale. Ja ma pole mitte kunagi sõitva motika seljas istunud... Võib vist päris tore olla!

Liia Tammes ütles ...

:) on tore ja meil on ka solo Dnepr ja lenks on ära vahetatud edeva chopperi oma vastu.
Aga tsikliga ma soovitan soojalt minna Norrasse. Seal on tsikkel ainuke sõiduvahend millega sa tajud otse seda mis ümber on.