neljapäev, juuni 01, 2006

Kaalu jälgimine / Weight watching

Seisab üks kaal mul nurgas. Vahest vaatan, et väga voodi alla ära ei kaoks. Ei ole mina oma kaalust kunagi erilist numbrit teinud ja vaadanud, kas see kukub või tõuseb. Aga nüüd on kõrgendatud huvi. Ja erinevalt enamusest naistest tahaks ma kangesti et kaal tõuseks :) Aga juba pea 1,5 kuud püsib ta väga järjekindlalt 59 peal. Ja see pole üldse aus. Kõhtu ju nagu oleks täitsa näha aga miks siis kaal ei tõuse. Või äkki ongi nii parem? Ühesõnaga vel üks raseduse fenomene. Sa tahad, et su kaal tõuseks...

I have some problems width my weight. Different from almost all others I want it to grow. And I don't know why it is still 59 kg and not more. And it is stayed there almost 1,5 months now. My belly is showing, that there is someone in but my weight don't. Or is it good that I haven't gane any weight? That is one other interesting thing about pregnancy - You want you weight to grow.

7 kommentaari:

Elsa ütles ...

A miks ta nii väga tõusma peaks? Minul tõusis esimese rasedusega kokku 6-7 kg, rasedus ilma igasugu vaevusteta (millest paljudele annaks suur lisakaal hoogu juurde), laps ise oli poiss nagu ponks 3,7 kg :) Ehk siis - kui organism muutustega ilusti harjub, elurütmi ei sega ja kõik sujub kenasti, pole muretseda vaja selle kaalujulla pärast :D
Pealegi, suvekuumaga on lisakilod veel eriti tülikad kanda...

ematehnik ütles ...

oota veel natuke, küll tuleb.
ma võtsin nii raseduse keskpaigas kilo nädalas juurde. mulle oli seda muidugi ka hädasti vaja, aga ennast ajas itsitama- kui asi lõpuni samas vaimus jätkuks, oleksin 40. nädalaks kuubikujuline :)))
küll jõuad sa ka kosuma hakata, aega ju on.

Anonüümne ütles ...

ära muretse ühti - ma 20.nädalaks olin hoopis päris mitu kilokest alla võtnud (kusjuures keegi ei saanud arugi, et ma rase olen :P) ja alles siis hakkas tasahilju tõusma kah (kuigi manitseti rohkem sööma). Räägi parem, kas juba meisterdad salaja beebiasju kah?

Liia Tammes ütles ...

:) Tundub, et minu loodetud silmnähtav paisumine võibki siis ära jääda või edasi lükkuda. Mehel ikka veel suurem kõht kui mul :). Beebi asju veel ei tee, aga mõtted käivad. Minu käsitöö on ikka suht suurel seotud ajakirjadega, ja eks siis peab hakkama vaatama, kes mida ja millal tahab. Mõned asjad juba järjekorras aga rääkida ju ei saa :)

Ann ütles ...

Eks inimesed on erinevad. Minu kaal hakkas tõusma peale 20ndat rasedusnädalat, senini ei tulnud grammigi juurde. Ja siis lajatas 12 nädalaga üle 20 kilo :S
Sul ju aega on :)

Alison ütles ...

Hi I hope SP8 is going well. My emails to you keep bouncing back along with another person using mail.ee.
Let me know how you're doing.

Liia Tammes ütles ...

Hi Alison.

We finaly contacted with my friend. It is interesting that mail.ee don't work proerly. Maybe you should try to write to this jutupaun address?