esmaspäev, september 11, 2006

Kuidas jääda töölt koju?

Vot see on küsimus. KUi on veel jäänud 2 päeva tööl käia on hinges vist väike paanika. Täna ajasin hommikul meest ülesse, et lähme lähme tööle. Nagu sellest oleneks ma ei teamis kui ma ka pool tunnikest hiljaks jään. Kappe ja sahtleid ma ka koristanud veel ei ole. Faile kõvakettalt ära korjanud ja CDle salvestanud ka pole. MIDA MA KODUS TEGEMA HAKKAN? Kuigi tegelikult on ju päevad kõik sisustatud. Vaata et rohkemgi kui enne. Aga ikkagi on imelik, et peale 14 a kooli ja 8 aastast tööl käimist nüüd jälle hommikuti saab magada nii kaua kui tahad ja jäädagi terveks päevaks koju. Appi kui imelik see on. Ma ei oska... vist.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

küll sa oskad:) ja mõnule nüüd, kuniks võimalik. varsti oled 24/7 rakkes

oravake ütles ...

Nii see ongi, et nüüd on viimane aeg päris iseenda jaoks. Varsti toimetad ringi, nii et vähe pole.

Ma päris ootasin viimaks seda kojujäämist. Kaheksast neljani asjaajamist, suhtlemist ja vaidlemist väsitas viimaks päris ära.

Nii et pole viga, küll sa hakkama saad. ;)

Anonüümne ütles ...

Ma olen kõrvalt näinud, et mõnel see viimane kuu ikka nii raske, et ei maga sugugi nii kaua kui tahab :). Kõrvetised ja vetsus öö läbi jne. Nii et naudi kuniks saad!

Tiina ütles ...

Jajah, mina ei oska tööle tagasi minna .. tegelikult on vist asi tahtmises rohkem kinni.

Ent olgugi, et minul ei läind pisipoegadega nii, et 24/7 rakkes, ikkagi oli see viimane lõpp mõnus aeg iseendale. pealegi ei tea seal kunagi päris täpselt, millas see kell kukub. Mine sa neid pisikesi tegelasi tea millas nemad tulekuid plaanivad.

Anonüümne ütles ...

Enne, kui see aeg käes, on jah selline tunne, et kindlasti tapab tegevusetus ära. VALE PUHA. Mina olen ka 23 aastat oma elust pidevalt kas koolis või tööl käinud ja kui enne lapse sündi koju jäin mõtlesin, et lähen kindlasti natuke napakaks pidevast "kodus" passimisest. Kolme aasta jooksul ei ole veel läinud ja just üks päev mõtlesin, et mul ei ole aegagi enam tööle minna:)) Pidevalt on nii palju erinevaid toimetusi, et kust see tööl käimise 8 tundi veel võtta:)) Õnneks ei ole vaja veel minna kah.