teisipäev, jaanuar 31, 2006

uudistest / about news

Mulle meeldib Ardo Aasmäe esinemine Hommikutelevisioonis. Tänane ja minu jaoks väga aktuaalne teema oli uudistest. Et uudis on ainult jäämäe veepealne osa ja kui tahad teada täit tõde uuri lisaks. Just nii peakski olema. Kui kuskil on mingi nupuke siis tee endale selgeks millest see alguse on saanud, mis põhjustel ja ajenditel ning kelle kasuks see nupuke kirjutatud on. Alati on uudis kirjutatud ju kellegi huve teenides. Ja kui asjadesse ei süveneta siis tuleb ühest uudisest ja selle kommentaridest lõpuks hülge möla.

I like our morning program. There is on man who philosophizes about everything. Today about news and it is quite important topic for me now. He sed that news is only top of the iceberg and if you want the whole truth then you have to investigate about the topic more. And it is true. If you read something and you want to know why things are like that then read, investigate and learn more about it. Who started who gets profit out of the news? If you don't do that then eventually this news and comments about it is just a b....

1 kommentaar:

Aet ütles ...

See on küll õige jutt! Kunagi ei või üks ühele uskuda seda, mida räägitakse või kirjutatakse, kriitilist mõtlemist peab olema, et asjadest pisutki õigem pilt saaks.