esmaspäev, detsember 15, 2008

Jõulud ja muud sokid

Pühapäeval tegime piparkooke. Jass oli ka kohe hakkamas. Eks ta oli pikalt igatsugu savidega harjutanud ka. Rullimine tuli täitsa välja. Ainult, et see ei jõudnud kohale, et piparkooki ei pea jõuga ja pöidlaga panni külge kinni vajutama vaid need püsivad ise ka panni küljes kinni. Nüüd on meil kõik piparkoogid lohuga ja kui seda ei ole, on väiksesed hiire hamba jäljed ikka peal. Et oleks teada, et Jass tegi.

Täna panime kuuse püsti. Kuna päris pika osa oleme jõulude ajast ära, siis otsustasime, et lapse jaoks paneme kuuse varem püsti. Päris uhke kuusk sai ja on laeni välja lausa. Kõigepealt pani issi selle püsti ja siis meie Jasperiga kaunistasime. Latv oli aga nii kõrgel, et issi kukilt ei saanudki tippu inglit panna. Tuli lendama õppida.


Kogu selle ilu lõpetuseks lõikas Tarmo endale näppu ja viskas peaaegu pildi eest ära. Täitsa ära ehmatas, kui täis jõus mees järsku näost valgeks läheb ja vaikselt istudes kokku vajuma hakkab. Õnneks tuli ruttu tagasi ja arvas, et pole häda midagi. Külm kompress ja muud ravivahendid olid ka õnneks ligi. Ennast turgutasin kah pärast veel...Aga täitsa tobe on see, et sellisel momendil muutun ma täiesti teovõimetuks. Mõistus ei tööta üldse ja kõik vajalikud esmaabi ja muud nipid kaovad kuskile väga kaugele ära. KUi Jasper oma pea lõhki hüppas oli sama jama. Õnneks oli siis Tarmo adekvaatne kõrval.

Kommentaare ei ole: