laupäev, veebruar 07, 2009

Satunallet reklaam


Täna oli lahe tootetutvustuse päev ja mind võlus kõige rohkem üks pusle. Või noh pigem küll kuubik. Parajalt nokitsemist nõudis aga kokku sain. Ja sellega saab päris palju erinevaid kujundeid moodustada. Seda on karbilt ka näha. Kuubik ise on sellisest pehmeste svammi moodi asjast tehtud ja mõeldud küll lastele alates 5ndast eluaastast, aga mina ja mees ja vanavanemad pusisid ka mõnuga :)

Ja kuna blogger otsustas minu suure vaevaga kokku pandud kuubiku pilti mitte netti vastu võtma, siis tuleb lepipda selle pildiga, kus näha erinevaid võimalusi nende kuubikute kokku panekuks. Karbis on kokku 6 kuubikut ning neid saab omavahel ka kokku panna.
Igatahes on nüüd olemas laos jälle olemas ka arendavad ja arvutamist õpetavad bussimän ja nõiapada, inglise ja prantsuse keelt õpetavad mängud ning muud toredad lauamängud. Endiselt saab toodete kohta natuke infot siit, aga kõige õigem on mind omale koju kutsuda ja sõbrannad koos lastega ka kampa kutsuda. Siis saab mänge ise katsuda ja proovida ning omale sobiva välja valida. Ja uskuge mind, neid lauamänge mägnib ka 2 aastane Jasper. Seega kõik on kodus testitud ja üle kontrollitud :)

Kommentaare ei ole: