esmaspäev, detsember 28, 2009

Jõulukingid

Eks selgi aastal sai tehtud mõned kingid ise. Mees sai kauaigatsetud saunalina, äi vesti, ämm kootud mütsi ja Tarmo õetütar nukud. Pildile jäid aga ainult nukud. Nagu alati enne pilti ei jõudnud teha ja nukud olid ainsad, mis järgmisel päeval näppu jäid. Kuna tirts ise on veel 2 kuune, siis nukud ka väikesed ja pigem lutsutamiseks kui kodu mängimiseks. Täidiseks vill ja kehaks puuvillane trikoo. Poiss on roomav ja tüdruk selili lamav.

Aga mehe saunalina (sellilne mis käib krõpsuga mugavalt ümber kõhu) tegemisel selgus kurb tõsiasi. Krenholm enam kangast ei tooda ja seega on ka igatsugu froteekanga varud eestist kadunud. Kui veel jääke saab kuskilt, siis on hästi. Õnneks ema sai.

Ämma valge müts sai mustri Aeti tõlgitud raamatust ning küljele vuaalist roosi. Selline üleni valgetes toonides ja mõnede pärlitega. No ja selle lille kinnitamisega oli ka paras ooper. Kumbal pool kannavad naised mütsil kaunistusi ja ehteid. Lõpuks võtsime kõige kuulsama kübarakandja pildid internetist ette ja vaatasime. Inglise kuningannal aga olid kübarad mõlemalt pool kaunistatud. Seega mine võta kinni.

Kommentaare ei ole: