esmaspäev, juuni 05, 2006

Kodu ja käsitöö / home and crafts

Kõigepealt tuleb rääkida sellest, et otsime ju omale päris oma kodu jaoks kohta. Sellista armsat, vähemalt selg vastu metsa kohakest. Tallinna lähedal võiks ka olla. Ja seega ongi Kiili vald selliseks heaks variandiks. Nüüd valida 2 koha vahel. Mõlemal omad head ja vead. Ja nädalavahetusel sai just ühte 5000 m2 krunti vaadatud. Algul oli ju idee ilus. Krundile tuleb tuletõrje tiik ja ruutmeetreid palju ja mets ka peal. Aga kohapeal selgus, et on raba äär ja kohati mätta vahel vesigi. Ei tea kas keegi seal geoloogilisi uuringuid teinud on. Saaks teada mis sügavamal on. Seega oli väike pettumus. Teine koht on väike 2100 ruutu metsa servas olev krunt. Mets küll riigi oma aga mets vähemalt kus ronida saab :) Ja linnale 5 km lähemal. Ja gaasi ja kanalisatsiooniga on siin pool paremad lood. Oh oleks need valikud lihtsad. Nagu meie korteri ostmine käis kunagi. Esimene korter kuhu ma sisse astusin mulle meeldis. MIs siis et tapeet oli laes ja prussakad olid mööda tuba laiali. Põhjalik remont sai tehtud ja nüüd on korter kui ponks.

Ja selle mõttegegevuse vahe peal olen ma käsitööd ka teinud. Mitte küll veel lapsele. Minu käsitöö käib ikka ajakirjade soovidega käsikäes ja seega on praegu madistamisel Kodukirja ja sügisese Käsitöö materjalid. Ja siis peaks Perele ja kodule ka mõtlema. Ja vot siis augustis tulevad laste asjad alles :) igatahes on praegu kohati mööda põrandat roomamine juba raske ja õmblustööd jäävad vist varsti soiku.

We are looking for place where to build our new home. Near te city but still near te forest. One place we liked first was 5000 m2 width little pond and trees. But it turned out to be near the marashes and not so stable surface where to build. So we don't know if we would like this place. Other place is near the forest but lot smaller. Only 2100 m2 but ther are some convinient things like gas pipes and so on. Oh I woluld like that picking the land would be as easy as picing our first flat was. First flat I saw was OK and we took it. Despite of wallpaper in the celing and some cockroaches on floor. Some fixing and flat is really nicea place now.

And I have been dooing some craft things also. Not for baby yet because I have to finis promesed works to different magazines. Baby things are coming after the summer :) And sewing I have to forgot for a while I'm afraid. My belly don't weant to be near the floor in bended position :)

Kommentaare ei ole: