esmaspäev, juuni 12, 2006

kudujad õue/ knitters outside


Nädalavahetus möödus üldise kudumise ja pidude tähe all. Kõigepealt loomulikult laupäevane agvalik ülemaailmne õue kuduma päev :) Meie kogunesime Tammsaare pargis ja turistidest Jaapanlased ei lasknud end kaua oodata koos oma vingete fotokatega. Eestlased jalutasid suht ükskõikselt mööda ja kuskilt ma lugesin, et meid olevat hoopis noorte emade kogunemiseks peetud. Kudumist ei näinud keegi. Oleks pidanud vist meetrised ja 5 cm läbimõõduga vardad ja köie võtma kaasa :) Ühe pildi laenasin Elsalt ka.
Üritust kajastavad veel
Elsa
KajakasVardamoor
Ematehnik
Paari julgemaga käisime veel lõngapoodides ja lõpeks me Elsaga kolasime siis veel Pärnu mnt lõngapoes. See on fantastilise õhkkonnaga pood veel fantastilisema müüjaga. Ja kui temaga jutuotsale saada on veelgi põnevam. Võta või kohv ja kudumine ja istu maha. Kahju, et tal suuremaid ruume pole :) Proffesionaalne kuduja kes ka ARSIS töötanud ja teab mida räägib. Teda tasub kuulata ja temalt õppida.

Edasi läks nädalavahetus aga mehe õe sünnipäeva pidades ja terve pühapäev kudusin ajakirjale kindaid, mütse, salle :) Kaugel see talvgi enam on. Eks

This weekend was busy. First there was KIP. We were in the city centre in Tallinn and there was lots of Japaneese tourist with cameras. Locals didn't payed attention to us. Finally we hard that it was young mothers gathering not knitting event :)
Others who wrot on this
Elsa
KajakasVardamoor
Ematehnik

Next was my husbands sisters birthday. And after that day full of wool hats, mittens and scarves for magazines. Winter is not far away. Right :)

1 kommentaar:

KK ütles ...

Jah, see müüja on vapustav! Ma olen ka terve lõunapausi seal veetnud :)