neljapäev, august 16, 2007

Ausõna ma teen käsitööd/ I honestly don't build all the time


Päriselt ka. Mulle on antud mõned vabad tunnid. Majaehitusega saavad töömehed õnneks ise hakkam ;) ja mina hoian heegelnõela kindlalt käes ja vihun nüüd ruttu uusi asju teha. See pusa on minu käsitöö nurk praegu.

Ise ma ka imestan, et kust paganat see aeg küll tuleb. Maja ehitamise alguses oli tunne, et nüüd küll enam oma elu ja hobide ning töö jaoks aega ei leia. Hea kui laps vahepeal kergelt kasvatatud saab ;) aga nüüd on nagu kõik alad kaetud. Ja nii mõnus on vaadata nende müüride vahel, et näe siia tuleb minu õmblusmasin ja sinna paneme oma mootorrattad ning isegi suur köök ja oma saun saab olema

. Aga jah... maja ehitus ei ole kergete killast. Tarmo on juba 5 kg alla võtnud. Ja mingi müstika on nende materjalidega. Mõõdad seina üle ja arvutad välja palju sul materjali vaja läheb. Ostad materjali ära ja siis jääb seda üle. palju jääb üle. Kuidas see võimalik on? Aru ei saa. Näiteks meie Rakverest kohale tassitud U-blokk jääb üle. Mitte küll kõik. Rakverre oleks pidanud niikuinii sõitma, aga üle jääb teda ikkagi. Ja me võtsime teda nii täpselt.

Aga maja ehitamine paneb näpud nii sügelema käsitöö järele. Tahaks juba kangakudumise kursusele minna ja vanaema teljed üles panna. aga kuhu sa 2 toalises korteris need teljed paned. Eriti kui kapid ja nurgad on kilode ja meetrite kaupa lõnga ja kangast täis.

I honestly crochet too. Now I have little break from building the house and I do some work. There is picture about my latest project. But building the house is giving me so many hopes. Soon I will be able to put my grandmothers weaving machine up and weave some carpets. And I will have my own craft room. When house is ready there must be quite lot of time, when I can knit and crochet and do bobbinlace and weave.

I have so many new ideas what I would like to try. Would like to try out some new bobbin laceses and make some new waldorf dolls for my son and would like to knit some new sweathers to my husband and myself. And christmas will be soon... well, I wish I had more time, but I have to manage ongly 24 h.

Kommentaare ei ole: