teisipäev, august 14, 2007

maja ehitus / building the house



Ikka veel ehitame. Täna näiteks käisime Rakveres U-blokke toomas. TUnne oli nagu nõuka ajal, kus midagi saada pole. Tallinnas on kõik otsas ja tehasest toodetakse suurt Läti tellimust. Seega on vaja mujalt otsida. ÕNneks sai Hagari pitsas kõhu sooja sööki täis. Aga mina kaarutan ikka kanalisatsioonitorude, tsemendi ja lapsega mööda linna ringi. Vahest satub isegi heegelnõel kätte. Tööd on ju ka vaja teha. Pea on mõtteid täis, aga ma ei kujuta küll ette, mis moodi ma selle aja maja ehitamise kõrvalt leida võiks. Augu lasime ka kaevata. Tiiki tahame saada, et saaks saunast vette ja äkki mõne vesiroosi ka kuhugi serva veel.

Jass on meil aga eriti tubli. Ta teeb kõik minu reisid kaasa ja ei kurda üldse. PIgem lehvitab igale tunkedes mehele kes ette satub rõõmsalt. Aga kui ära väsib, ei ole häiriv ka 10 m eemal müdistav traktor.


Nii aga proovitakse järgi, kas tulevane WC on õige mõõduga või mitte.
Still building. I have so many ideas what to do, but just don't have enough time. I don't imagine when I will have. Hopefully soon. I honestly crochet some things, but I unfortunately can't show. They are for magazine and it will be next year when it is ready.
Here are some pictures about our house and my really tired son and husband who is trying out if the new toilet is in right size. It was fortunately ;) And we will have pond to swim in and maybe some water flowers to put in. You can't imagine how beautiful my garden is in my mind. And how big craft room I will have in the house...

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

no ikka väike on ju, nii kui kummardad pükse maast kergitama, põmm peaga vastu seina :P ma tean, millest räägin, meil on kortermaja vets täpselt nii suur kui sul sel pildil.